Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: töltsd a hétfő estét a Follow the Flow-val vagy egy kis edzéssel!

Ha sikerült megszárítkoznod, miután hazaértél, akkor vesd bele magad a kikapcsolódásba: edzünk, utánajárunk a mozitörténetnek, és bulizunk egyet a Follow the Flow-val is. Dobd le a cipőt, és induljon a nagy szegedi kikapcs a Szeged365-tel!

HA HÉTFŐ, AKKOR HOME BODY!

Este 18:00-kor kezdődik a Home Body soron következő edzése, a szegedi trénerek most sem hagynak senkit mozgás nélkül! A Strong Body Training edzői csapata ma is egy tartalmas kis edzést, amihez semmilyen eszközre nem lesz szükség, csak egy kis kitartásra.

125 ÉVES A MOZI

1895 decemberének végén egy párizsi sugárút egyik épületének alagsorában tartották az első mozielőadást a világon. Azóta sok víz lefolyt a Szajnán és a Dunán. Ebben a bő háromnegyed órában két mozista, Kelecsényi László és Ruprecht Károly beszélget közös szenvedélyükről, a budapesti mozikról, mert „igazán csak moziban élmény a film”. 

ILYEN LENNE MOST EGY FOLLOW THE FLOW KONCERT

Sajnos személyesen még mindig nem, de raktárkoncerten keresztül azért lehet élvezni a magyar banda szűk egyórás műsorát.

NEVESS EGYET A RANDIGURUN!

A Viasat3-on 21:00-kor kezdődik Will Smith parádés vígjátéka, A randiguru. A cselekmény szerint Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki – mivel egy pletykarovatnak dolgozik – állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása – lapjának pedig óriási szenzációja – lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb