Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Mucsi és Scherer a Don Quijotéban, speckó gálával jönnek az operaénekesek

Az operát bírod? Akkor jó hírünk van: egy egész gálaműsorral lepnek ma meg a magyar opera nagyszerű alakjai, de ha egy kicsit könnyebb kikapcsolódásra vágsz, akkor is hozunk neked pár ötletet. Dobd le a cipőd, dőlj hátra, és már mehet is a lazítás Szeged365 módra!

EZZEL A SZEREPOSZTÁSSAL A DON QUIJOTE IS MÁS

Mucsi és Scherer mint a kóbor spanyol lovag és hű segédje? Ezt bizony látni kell! A Szkéné Színház előadását ma este 18:00-tól tekintheted meg.

A MA ESTE EGY KICSIT AZ OPERÁRÓL IS SZÓL

2021. február 10-én az opera ünnepe lesz az OperaSzerda-sorozat következő adása. A két évszázad magyar operairodalmát szemléző gálakoncert 20:00 órától látható a Facebookon és az Origón. Az OperaSzerda szólistái a 2020. november 7-én a Bánffy Miklós teremben adott koncertet ismétlik meg, hogy az online közönség is utazást tehessen 200 év magyar operairodalmában Erkel Ferenc István királyától kezdve Bartók Béla, Kodály Zoltán, Kenessey Jenő, Petrovics Emil, Szokolay Sándor, Ránki György, Vajda János, Madarász Iván, Tallér Zsófia, Tóth Péter és Gyöngyösi Levente egy-egy művén át Szörényi Levente István, a király című rockoperájáig.

MA IS ELCSÍPHETED AZ ÁJVONNE CÍMŰ DARABAOT

Mit tehet egy fiatal, akire a társadalom és a család folytonos elvárásai egyre növekvő terhet raknak? Szembefordul a bénító konvenciókkal és megpróbál egy önálló, őszinte életet élni. Épp így tesz a 20:00-kor kezdődő előadásban Jhenő, a pártfőtitkár fia is megelégeli az őt irányító szigorú szabályokat, és lázadása bizonyítékaként eljegyzi Ájvonne-t.

CSATLAKOZZ A HOME BODY CSAPATÁHOZ!

Este 18:00-kor kezdődik a Home Body soron következő edzése! A szegedi trénerek most sem hagynak senkit mozgás nélkül! A Strong Body Training edzői csapata ma is egy tartalmas kis edzést, amihez semmilyen eszközre nem lesz szükség, csak egy kis kitartásra.

NEVESS EGYET AZ UTÓBBI BŐ ÉVTIZED LEGJOBB VÍGJÁTÉKÁN!

Ben Stiller, Jack Black és Robert Downey Jr. olyan filmsztárokat alakítanak a Paramounton 21:00-kor kezdődő Trópusi viharban, ahol egy szuperdrága háborús filmet forgatnak eredeti helyszíneken. Csakhogy az elszabadult költségvetés miatt a stúdió kihátrál a film mögül, viszont a frusztrált rendező úgy dönt, folytatja a forgatást. Stábját a délkelet-ázsiai dzsungel közepébe vezeti, ahol igazi rosszfiúkkal találják szembe magukat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb