Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: kézi BL, Rackajam és egy nagyon komoly színdarab vár meló után

Ha már letetted mára a lantot, akkor már itt is a jól megérdemelt pihenés ideje: ma sem hagyunk unatkozni, ebben segítségünkre lesznek MOL-Pick Szeged játékosai, akik ismét Bajnokok Ligája mérkőzésen lépnek pályára, de egy iszonyat jó Rackajam koncertet is betáraztunk ma. Dőlj hátra, és töltsd hasznosan a délutánt!

VADIÚJ KONCERTTEL JÖN MA A RACKAJAM

Ha Újév, akkor nem maradhat el az év elején Ferenczi György és a Rackajam koncertje sem. Egy első osztályú, vadonatúj koncertfelvétel, csak most, csak nektek! A buli 18:00-kor kezdődik, itt. Addig íme egy kis ízelítő:

A BŰN ÉS BŰNHŐDÉST ÁLLÍTJA SZÍNPADRA A FORTE TÁRSULAT

Raszkolnyikov korunk embere, a hitelek menekülő fiatal férfi, aki a pénz átláthatatlan útvesztőjében vergődik. Szeretne kiszakadni a környezetéből, hogy a felsőbbrendű emberről alkotott elméletét érvényesítse, amiért a gyilkosságtól sem riad vissza. A hozzáértő már ennyiből kitalálhatta, hogy valóban a Bűn és bűnhődésről van szó. A Forte Társulat előadása szintén 18:00-kor kezdődik.

SZURKOLJUK KI A SZEGEDI GYŐZELMET ESTE!

Ma is adott minden, hogy szurkolj egy nagyot! Bár a csarnokban (még) nem, de otthon, a Sport1-nek köszönhetően élőben izgulhatjuk végig az FC Porto elleni összecsapást a kézilabda Bajnokok Ligájában. A találkozó 18:45-kor kezdődik, hajrá, Kékek!

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

NANÁ, HOGY AZ ALIEN 2-T AJÁNLJUK MA

Ezt a filmet (is) imádjuk, így ha már műsorra tűzte 21:00-tól az AMC, neked is azt ajánljuk, hogy nézd meg. Az Aliens 57 évvel az első epizód után játszódik, kevésbé ijesztő, inkább akciódús folytatás. Ripley megtudja, hogy annak idején egy emberi kolóniát telepítettek arra a bolygóra, ahol megtámadta őket az ismeretlen szörnyeteg. Miután a földi kutatóbázis minden kapcsolatot elveszített az odatelepített emberekkel, Ripley-t egy sereg felfegyverzett harcos kíséretében visszaküldik a távoli bolygóra, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak a félelmetes idegennel és megmentsék a túlélőket. De a landolás után nem sokkal elszabadul a pokol…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb