Mindenmás

Jutalom jár Szegeden, ha bohócdoktor lesz a gyermek farsangon

Itt a farsangi időszak, ezért a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktorai az óvodai és iskolai farsang beöltözői számára jutalmazást szerveznek. A 2003-óta sikeres bohócdoktor kórháztámogató – jótékonysági program kapcsán a gyerekeket arra kérik a bohócdoktorok, hogy a farsangon öltözzenek be bohócnak vagyis bohócdoktornak – értesítette az alapítvány a Szeged365 szerkesztőségét.

A farsangi maskarát az óvodai / iskolai rendezvényen le kell fotózni, majd a www.bohocdoktor.com oldalon elérhető felületen pedagógus vagy szülői segítséggel 2021. március 16-ig a beküldő nevének, életkorának, telefonszámának, e-mail címének megadása mellett fel kell tölteni. Az alapítvány szakmai zsűrije a legjobbnak ítélt jelmezeseket értékes jutalomban részesíti. A díjak között csoportos csokinap, sportszerek, könyv és ajándék utalványok is szerepelnek. A díjakat maguk a bohócdoktorok adják át a nyerteseknek.

Forrás: femina.hu

VAN MÉG AZ ALAPÍTVÁNY TARSOLYÁBAN MÁS IS

A farsangi jelmezverseny mellett folyik a bohócdoktoroknál a 2021-es évi alkotói pályázat is, ahol a résztvevőket 500 ezer forint összdíjazású jutalmazás várja, amennyiben beküldik bohócdoktorokkal kapcsolatos rajzaikat, festményeiket. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy a közösségeket a szervezet az alkotói programokkal arra ösztönzi, hogy a pandémia kapcsán átélt feszültségekből könnyedebben kilábalhassanak.

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb