- Hirdetés -
- Hirdetés -
Kikapcs

Minden idők legtöbb csokoládéja érkezett be a Karitáció Alapítvány Bohócdoktoraihoz az ünnepek alatt

- Hirdetés -

Családok, iskolák, cégek, szervezetek, kicsik és nagyok közösen több mint 10.000 tábla csokoládét gyűjtöttek össze és tették sikeressé a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorainak jótékonysági csokigyűjtését – tudtuk meg az Alapítvány közleményéből.

A 2020-as év a rengeteg nehézség ellenére tartogatott örömteli és boldog pillanatokat is a Karitáció Alapítvány számára. A támogatói összefogásnak köszönhetően minden idők legtöbb csokoládéja érkezett be a Gyógyító Bohócdoktorok irodájába december hónapban.

Fotó: Karitáció Alapítvány

Még karácsony előtt a csokoládégyűjtő segítő programsorozatnak köszönhetően több ezer kórházban gyógyuló gyermek és rászoruló család számára kézbesítettek a bohócdoktorok csokoládécsomagot és tették ezzel örömtelibbé az ünnepi perceket. Az akció különlegessége az egyedi csokoládékra ragasztott üzenetekben rejlett, melynek köszönhetően a családjuktól elszakítva, magányosan, az otthon melegét nélkülözve ünneplő gyerekek Karácsonya is szebb lett.

Fotó: Karitáció Alapítvány

“Az egész országra kiterjedő összefogást mi sem igazolja jobban, hogy minden idők legtöbb csokoládéja gyűlt össze a Karitáció Alapítvány irodájában. Ezért leírhatatlanul hálásak vagyunk minden adományozónak, hogy a kialakult helyzetben is számíthattunk rájuk. A csokoládécsomagok küldése nem csak az ünnepi időszakra korlátozódik, szeretnék minden hónapban megörvendeztetni a beteg gyermekeket az édességekkel. Várjuk olyan egészségügyi intézmények jelentkezését, ahol gyermekek gyógyulnak vagy lábadoznak betegségükből és szívesen fogadják az édességeket. Elérhetőségeinket a www.karitacio.hu oldalon megtalálják.” – mondta Masa Márton az alapítvány alapítója.

Forrás: Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

- Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb