Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: használd ki a napsütést, és irány a szegedi kézműves vásárok!

Bár az igazi szegedi fesztiválhangulat még kicsit odébb van, de azért egész jó kis programok várnak ma a Napfény Városában mind kül- és beltéren, mind online. Egy igazi Valentin napi, de közel sem túl rózsaszín kikapcsolódáshoz már mutatjuk is a kihagyhatatlan hozzávalókat!

TELT HÁZAS KÉZMŰVESVÁSÁR VÁR AZ ÖREG HÖLGYNÉL

A szombati nagy siker után vasárnap is nagy népszerűségnek örvend a szegediek körében a Szent István téri kézművesvásár. Balázs olvasónk is jelezte, hogy a hideg idő ellenére sokan döntöttek úgy, hogy tesznek egy kört vasárnap is a kézműves dzsemboriban. Csatlakozz te is!

HA NEM BÍROD A HIDEGET, AKKOR IRÁNY A BÖDÖN!

Végre a Bödön Piac is felébredt téli álmából, vasárnap újra a Szeged Plázába várják a nagyérdeműt a jobbnál jobb kézműves portékák előállítói. Kínálatban most sincs hiány, több tucat árus gyűlt össze bevásárlóközpontban.

Fotó: Szabó Dávid – archív

HIÁNYZIK A SZABADTÉRI? MA AZ OTTHONODBA KÖLTÖZIK AZ EGYIK LEGJOBB DARAB!

Közös élményt ajándékozni párunknak Valentin-napon is a legjobb választás, főleg, ha az egy felejthetetlen nyári színházi este. Immár hagyomány, hogy az év legszerelmesebb napján a Szabadtéri különlegességekkel készül közönségének, ezúttal egy igazi színháztörténeti kuriózumot költöztetnek az online térbe. Jön az Akárki!

EGY IGAZI SANZONEST KÖLTÖZTETI PÁRIZS HANGULATÁT A NAPPALIDBA

Csemer Boglárka ‘Boggie’ gimnazista kora óta a francia sanzonok megszállottja. Február 14-én este 19.00-től a műfaj szerelmeseit várja sok szeretettel a képernyő elé, hogy olyan köntösben hallhassák ezeket a rég elfeledett örökzöldeket, amilyenben ma már csak ritkán lehet. A műsorban lesznek saját dalok is, hiszen saját dalszerzésében is visszaköszönnek a sanzon elemei.

NEM SZERELMESFILM, DE ANNÁL SZÓRAKOZTATÓBB! JÖN AZ AQUAMAN!

Ő az igazság ligája legerősebb tagja. Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte. Az Aquaman 19:00-kor érkezik az RTL Klubon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb