Sport

Eljött a nap: Magyarország vs Szerbia, a Tiszavirág Sportuszodában!

Ha ez a UFC soron következő gálája lenne, Bruce Buffer már teli torokkal üvöltené a mikrofonba: “It’s timeeeeeee!” Hetek óta vártuk, végre itt a Tiszavirág Sportuszoda avatását is jelentő magyar-szerb összecsapás, délután 3-tól hatalmas élet lesz a nagymedencében!

ŐSI ELLENFELEK CSAPNAK ÖSSZE

Olyan egy kicsit ez, mint a MOL-Pick Szeged és a Telekom Veszprém, vagy Mike Tyson és Evander Hollyfield (sőt, Tom és Jerry, Alien vs Predator, stb.), a magyar és a szerb vízilabda válogatott valahogy örök ellenfelek a vízben. Persze közben jó sportemberek módjára barátok is, mi sem jelzi ezt jobban, hogy csütörtök óta a két csapat együtt készült a Tiszavirág Sportuszodában:

MEGVOLT A COVID-TESZT, MINDENKI RENDBEN

A csütörtöki közös edzéseket pénteken is folytatták, Märcz Tamás szövetségi kapitány a következőt nyilatkozta a VLV.hu-nak:

“Újabb két nagyon jó edzésen vagyunk túl, közösen a szerb válogatottal. Délelőtt majdnem egy órán keresztül egymás mellett, külön-külön dolgozott a két csapat, majd mintegy teljes órán át a két kapunál emberelőnyös-emberhátrányos támadásvezetést, illetőleg védekezést gyakoroltunk egymás ellen. Nagyon intenzív, fárasztó gyakorlás volt ez, biztos, hogy sokat profitáltunk belőle mi is és szerintem a szerb csapat is.”

Mint mondta, túl vannak egy újabb Covid-teszten, mindenki rendben van. Továbbra is vannak apró sérülések, szombat délelőtt meglátják, kik azok, akik százszázalékos állapotban bevethetők, Märcz ennek függvényében fogja kijelölni a mérkőzésen szereplő csapat 14 játékosát.

A mérkőzés buborékban, nézők nélkül zajlik majd, az M4 Sport 15.00 órától élőben közvetíti, a VLV szöveges élő tudósítással, a Szeged 365 pedig egy meccs utáni összefoglalóval és egy óriásgalériával jön (jövünk). Szóval, zárt kapus mérkőzés ide vagy oda, elrepítünk a Tiszavirág Sportuszodába!

Addig is, ha kíváncsi vagy, hol készülnek a srácok:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb