Sport

Ilyen volt az első magyar-szerb edzőmeccs a Tiszavirág Sportuszodában

Közösen készül a magyar és a szerb válogatott a szombati meccsre, amely egyben a vadonatúj szegedi Tiszavirág Sportuszoda hivatalos avatása is lesz. Csütörtökön két edzőmeccset is játszott a két csapat, Märcz Tamás a pörgős nap után azt nyilatkozta, nagyon magas színvonalú és komoly intenzitású edzőmérkőzéseken vannak túl, melyeken látszódott, hogy mindenkinek nagyon komolyan oda kell tennie magát.

“Megkezdtük a kétkapus edzéseket a szerbekkel, délelőtt és délután is négy negyedet játszottunk. Mindkét mérkőzés előtt 40-45 percet dolgozott külön a két csapat. Ennek bemelegítés és gyakorlás része is volt, amiket külön végeztünk” – mesélte a VLV.hu – nak a szövetségi kapitány. Märcz Tamás elmondta, jelenleg két sérültjük van, Vígvári Vendel és Hárai Balázs. Mivel így egy centerrel kevesebb lett, kézenfekvő volt, hogy az Universiade-csapathoz fordulnak, akik folyamatosan a Tiszavirág Sportuszodában vannak: itt treníroztak és három centerük is Szegeden van. Délelőtt Simon Henrik ugrott be az edzőmérkőzésre, este pedig Teleki András.

“Holnap lesz a következő közös programunk, illetve szombaton” – mesélte nevetve a Magyar Vízilabda Szövetség hivatalos portáljának a szakember, utalva arra, hogy pénteken újabb edzőmeccs, szombaton pedig a valódi összecsapás vár a két válogatottra. Az utóbbin a Szeged 365 is ott lesz, délután 3-tól jövünk egy exkluzív tudósítással és fotóriporttal!

Forrás: VLV

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb