Sport

Nem szerettük ezt a meccset: rommá vert bennünket a Loki (0-5)

Tényleg nem szerettük. Öt góllal verte a tabella 17. helyén tanyázó Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatát a listavezető Debrecen VSC, úgy, hogy az első félidő végén még 0:0 volt az állás. A másodikban azonban felpörgött a Dzsudzsák Balázzsal turbózott Loki: 9 perc alatt sorban három gólt kaptunk, az 51. percben Sós, az 53-ban Baráth, a 60-adikban Tischler lőtt a szegedi kapuba, ezt a 78. és a 85. percben újabb kettő követte.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Debreceni VSC 0–5 (0–0)

Merkantil Bank Liga, 25. forduló.

Szeged-DVSC 0-5 (0-0).

Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: 

Varga B. – Bitó (Illés, 67.), Grumić, Moga, Kővári (Ódor, 67.), Oláh (Gajdos, 60.), Varga Sz., Simon (Lestyán, 81.), Kóródi (Dobos, 67.), Gréczi, Jovanović. 

Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Debreceni VSC: Gróf – Kinyik, Pákovics, Ferenczi, Dzsudzsák (Haris, 79.), Pintér (Baráth, 40.), Sós, Poór, Bódi (Bévárdi, 72.), Varga J. (Tischler, a szünetben), Szécsi (Bárány, 79.).

Vezetőedző: Huszti Szabolcs

Gólok: Sós (51.), Baráth (53.), Tischler (60.), Szécsi (78.), Bárány (85.).

Dragan Vukmir, a szegedi csapat újdonsült vezetőedzője a maival együtt a harmadik vereségénél jár, győzni vele még sajnos nem sikerült. “Meg kell néznünk az első gól előtti tizenegyes esetet, amely után megszerezte a vezetést a Loki. Úgy gondolom nagyon véleményes volt az a szituáció. A játékosaim jól küzdöttek, mindenki harcolt. A második félidőben a vendégek kihasználták minden helyzetüket, megérdemelten nyertek. Próbáltunk több fiatalnak lehetőséget adni, hogy kiderüljön mennyire lehet számítani a jövőben. Megyünk tovább, dolgozunk, Siófokon meg kell szerezni a három pontot.” – foglalta össze gondolatait a szegediek vezetőedzője a csapat hivatalos portálján a meccs után.  

A listavezető tehát elvitte a három pontot Szegedről, folytatás egy hét múlva Siófokon. 

A mérkőzést IDE kattintva tudod visszanézni (ha például ideges akarsz lenni vasárnap estére, tökéletes választás, főleg a második félidő).

Fotók: Szeged-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb