Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: az illemtan és az edzés is belefér a hétfőbe

Sajnos egyre inkább kikopóban van a hétköznapokból az illedelmes viselkedés, és bár a Szeged365 olvasói nem szorulnak rá, azért ajánlunk egy online illemórát, majd edzünk is egy kicsit ezen a meseszép hétfői délutánon. Pihend ki a melót, és töltődj fel ma is a Szeged365-tel!

MA MINDENT MEGTUDHATSZ A HÉTKÖZNAPI ILLEMTANRÓL

Tudod, hogy a nő vagy a férfi nyújthat-e először kezet? A folyosón az alacsonyabb vagy a magasabb rangú dolgozó köszön először? Most ezekre a kérdésekre is megtudod a választ, ha 17:00 órától bekapcsolódsz egy remek kis online beszélgetésbe az illemről, etikettről és a protokollról.

MA IS ÁTMOZGAT A HOMEBODY

mit szólnál egy ingyenes edzéshez? És ha azt mondjuk, hogy a küszöböt sem kell átlépned érte? Csatlakozz 18:00 órától a Homebody lelkes csapatához, ahol ma is segédeszközök nélkül mozoghatsz egy jót!

LEGYÜNK VADAK ÉS SZABADOK!

A művészek nagy többsége az egykori nagy mesterek nyomdokain lépked, ez mondhatni természetes. A művészet történetének ugyanis kötelező eleme a hagyományok, előképek követése. De mi történik, ha a festő járatlan ösvényre téved? Ha a szabadság hajtja? Ha ecsetje elszabadul, színei megvadulnak?  Erről is szó lesz ma a Magyar Nemzeti Galéria előadásán 19:00-tól.

BANDERAS BEDURVUL A FILMMÁNIÁN

21:00-kor kezdődik az igazi mexikói golyózápor a Filmmánián. A Desperado története szerint különös fekete alak érkezik a poros mexikói kisvárosba, kezében baljós gitártokkal. Egy biztos: nem gitározni akar. Jövetelének oka nem más, mint megbosszulni kedvese halálát, akit a város kiskirálya, Bucho ölt meg féltékenységből. Hamarosan kiderül, az idegen El Mariachi, a Zenész, aki legendás pisztolyforgató, és akit a szegény nép hősként tisztel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb