Kikapcs

Reménykedhetünk Szegeden is? Március 16-ától újra nyithatnak a fővárosi gyógyfürdők

Reméljük, hamarosan Szegeden is újra lehet fürdőbe menni, a hírek minden esetre kecsegtetőek, ugyanis március 16-ától újra nyithatnak a fővárosi gyógyfürdők, igaz, még nem a nagyközönség számára, egyelőre csak a gyógyászattal foglalkozó egységeik fogadhatnak majd vendégeket.

Fotó: szegedfurdo.hu

A FÜRDŐK ALKALMAZOTTJAI EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓNAK SZÁMÍTANAK

Több mint 200 dolgozóját oltatta be február 19-én a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt., hogy a hozzájuk tartozó fürdőkben újra megnyithassák az úgynevezett gyógyászati egységeket. Ezt azért tehették meg, mert a cég valamennyi dolgozója – így például a kasszás és a ruhatáros is – egészségügyi dolgozónak számít – írta cikkében a telex.hu.

Fotó: szegedtourism.hu

IDŐPONTFOGLALÁSSAL ÉS TESZTELÉST KÖVETŐEN LESZNEK IGÉNYBE VEHETŐEK A FÜRDŐK GYÓGYÁSZATI EGYSÉGEI

Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a vendégek a járvány terjedését megelőzően időpontfoglalást követően vehetik igénybe a fürdők szolgáltatásait, majd azt is hozzátette, várhatóan az osztrák mintát követik majd azzal, hogy az érkező pácienseket tesztelik is.

SZEGEDEN AZ ANNA FÜRDŐ GYÓGYÁSZATI CÉLOKBÓL FOGAD LÁTOGATÓKAT

A Szegedi Sport és Fürdők weboldalának tájékoztatása szerint a szegedi Anna Fürdő fürdőrészlege a járványügyi óvintézkedésnek megfelelően november 11 óta zárva tart, de a létesítményben a gyógyászati ellátás változatlanul üzemel.

Forrás: telex.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb