Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: nézd meg ma a Szegedi Kortárs Balett Carmina Burana feldolgozását!

Nemcsak odakint lesz szép a délután: A helység kalapácsával jön a vásárhelyi Bessenyei színkör, és elgondolkodtató előadással érkezik a Szegedi Kortárs Balett, de ha épp ahhoz van kedved, a Made in Hungáriát is megnézheted. Dőlj hátra, és kapcsolódj ki a Szeged365-tel!

ONLINE IS ÜTŐS LESZ A HELYSÉG KALAPÁCSA

Petőfi Sándor humoros művét, A helység kalapácsát állította színpadra a hódmezővásárhelyi Bessenyei Színkör. Az amatőr társulat előadása annyira sikeres lett, hogy még a Szolnoki Szigligeti Színházba is meghívták őket egy vendégszereplésre. Ma este 19:00-tól ezt a felvételt nézhetjük meg itt.

MA IS LESZ DECK AZ A38-ON

A Deck-széria februári felvonásában Bakos Gyöngyi és Halász Rita frisskötetes írók, valamint a 30fok árnyékban zenekar mutatkozik be. Az est 20:00-tól az A38 Youtube-csatornáján követhető.

ÜLJ BE A SZEGEDI KORTÁRS BALETT ELŐADÁSÁRA!

Egy civilizáció romjain tengődő, életben maradásáért küzdő, emberszerű barbár közösség rituálékkal teli életébe pillantunk be 20:30-tól, akik félelmeikkel harcolva, ösztöneik által vezérelve próbálják átvészelni, amit a Sors rájuk ró. A Sors, ami néha jót, örömöt, szerelmet, máskor bánatot, halált hoz számukra. Szegedi Kortárs Balett online.

BEVESZI A SUPER TV2-T A MADE IN HUNGARIA

A hatvanas éveket idézi meg 22:50-től a Super TV2-n a Made in Hungária: azt az időszakot, amikor a magyar fiatalokat elbűvölte Amerika: a rágógumi, a kóla és a rock and roll. Mindenki arról álmodozott, hogy disszidálni fog. Miki viszont visszatér Budapestre, hogy megvalósítsa álmát és ő legyen az új Jerry Lee Lewis. A régi barátai azonban elfordulnak tőle, s az új vezért, Rönét, a csókkirályt követik.

A szerelme, Vera is új fiúval jár. Miki ekkor benevez a tehetségkutató versenyre, a Ki mit tud?-ra. A mindent elsöprő zenéjével pedig óriási sikert arat, az elveszett szerelmét és a barátait is sikerül visszahódítania…A Fenyő Miklós életét feldolgozó filmben a Hungária együttes legnépszerűbb számai csendülnek fel!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb