Mindenmás

Elkerítették az életveszélyes újszegedi aknákat

Pár hete számoltunk be róla, hogy kisgyerekek és háziállatok számára veszélyes, fedetlen aknák tátonganak Újszegeden, a Reizner János utca és Fő fasor sarkán, továbbá a Fő fasorral párhuzamos utolsó telken. A Szeged365 olvasói által jelzett, majd több szegedi csoportban is feltűnő problémára most a szegedi polgárőrök találták meg a megoldást: elkerítették a veszélyes lyukakat.

Jordán Csaba, az Újszegedi Polgárőr Egyesület tagja elmondta, hogy a területen élők közül többen jelezték feléjük azt a gondot, miszerint a területen több fedetlen tisztítóakna is található, melyek balesetveszélyesek. Az egyesület tagjai, a telektulajdonosok intézkedéséig, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és az önkormányzati képviselők segítségével a balesetveszélyes aknákat figyelemfelhívó szalaggal vették körbe, ezzel próbálva csökkenteni az esetleges balesetek számát.

Szűk és mély, nomeg sajnos fedetlen. Egyetlen szóval: életveszélyes. Fotó: Újszeged az én otthonom

Szóval, aknák elkerítve, viszont még mindig ott vannak a Reizner János utca és a Fő fasor sarkán. Ha gyerkőccel vagy, nagyon vigyázz, nehogy a közelébe menjen a szemed fénye!

Fotó és forrás: Újszegedi Polgárőr Egyesület

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb