Gasztro

Minden héten új pite vár Mesi mesebeli cukrászdájában

Velünk együtt úgy tűnik, ti is megszerettétek Szeged legújabb kézműves cukrászdáját a Makkosházi körúton. Mesi mesebeli cukrászdája nemcsak a berendezésével tér el a hétköznapi cukrászdáktól, hanem abban is, hogy minden héten új piterecepttel is előrukkol a jól bevált ízek mellé.

Egy héttel ezelőtt lelkendeztünk Szeged legújabb cukrászdájáról, ahol mindig karácsony van, és úgy tűnik, Mesi mesebeli cukrászdájának a hangulata nemcsak a Szeged365 csapatának szívébe lopta be magát. A februári nyitás óta egy kisebb rohamot kellett kibírniuk Mesiéknek, de a visszajelzések alapján megérte minden fáradozás.

“Számomra a legszebbek azok a pillanatok, amikor bejönnek a családok, és a gyerekek őszinte örömmel néznek körbe, megcsodálják az apró kis díszeket, egy picit felülnek a hintalóra. Azért tesz boldoggá ez az élmény, mert jó tudni, egy kis kedvességgel szebbé tehetem a vevők napját” – árulta el Mesi.

MINDEN HÉTEN ÚJ PITE

A vadonatúj cukrászda nemcsak a három, egymástól teljesen eltérő tematika szerint berendezett terem miatt különleges, hanem amiatt is, hogy Szeged legnagyobb mentes kínálatával várja a vásárlókat, amely a közeljövőben csak még tovább bővül majd.

“Mivel azt tapasztalom, hogy nagyon sok ember érzékeny a tejre, tojásra vagy a gluténra, így nagyon sok mentes süteményt tartunk. Az ízvilágon ez nem érződik, mert ezeknél a finomságoknál is természetes alapanyagokat használ a cukrászunk. A glutén-, tej-, és tojásmentes sütik mellett természetesen cukormentes desszerteket is kínálunk. A legújabb termékünk a vegán süti, és már készül a paleo diétának megfelelő recept is” – tette hozzá Mesi.

Mesi mesebeli cukrászdájának igazi különlegességei a piték, amelyekből minden héten két új ízesítést kóstolhatunk meg. Eddig a fehér csokis málnás pite volt a favorit, azóta még néggyel bővült a kínálat, most hétvégén pedig további két új recepttel lepnek meg bennünket.

“Ha egy kis jót, szeretetet és odafigyelést és melegséget tehetek az emberek szívébe a karácsonyi teremmel, az nekem minden munkát és befektetett energiát megért. Hála Istennek, eddig hasonlóak a visszajelzések is” – összegezte Mesi mesebeli cukrászdájának tulajdonosa.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb