Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Zsigmond Vilmos-film, Pantera évforduló és M/Ámor dobja fel a pénteket

Ha a szikrázó napsütés és a hétvége közelsége együttesen sem villanyozott még fel eléggé, akkor a pénteki programok egész biztosan megteszik: érkezik a Szentivánéji álom magyar falusi környezetbe ágyazva, a húrok közé csap Európa no. 1 Pantera tribute zenekara és egy Zsigmond Vilmos-filmet is megnézünk.

ÍGY FEST EGY SHAKESPEARE KOMÉDIA MAGYAR KULISSZÁK KÖZÖTT

19:00-kor kezdődik Shakespeare Szentivánéji álma egy magyar falusi környezetbe ágyazva. Makkoshotyka polgármesterének egyetlen lánya holnap, Szent András napján tartja esküvőjét a falu volt TSZ-elnökének fiával. Az egész község lázasan készül, ám – ahogy az már lenni szokott – a dolgok nem mennek simán. Az esküvő előtti éjjelen a falu új kocsmárosa és az ősi családi recept alapján készült pálinka jól megkavarja a szerelmesek életét. Előbukkannak a legféltettebb titkok, meg a sámándob, meg a kisgömböc és minden szál összegabalyodik.

29 ÉVE JELENT MEG A PANTERA NAGY SIKERŰ ALBUMA

Minden idők egyik legnagyobb hatású metal lemeze, a Pantera Vulgar Display of Power című albuma 29 éves, és a születésnap alkalmából egy budapesti stúdióban ad koncertet ma 20:00-tól Európa legmenőbb Pantera-tribute zenekara, a Vulgar Display of Cover. A karantén miatt a spanyol énekesük nem tud jelen lenni, így vendégelőadókkal játsszák el a teljes lemezt a különleges, interaktív koncerten.

MEL GIBSON EGY SIMLIS KÁRTYÁST JÁTSZIK AZ AMC-N

21:00-kor érkezik a szegedi Zsigmond Vilmos által fényképezett nagyszerű western komédia, a Maverick az AMC-n. A sztori szerint a vadnyugaton három kedves, ám mindenre elszánt szerencsejátékos és hamiskártyás, Bret Maverick, a ravasz Annabelle Bransford és Zane Cooper kergeti a sikert és a nagy-nagy nyereményt, amelytől azt várják, hogy megváltoztatja életüket.

Mavericknek, a jóképű csirkefogónak még 3000 dollárja hiányzik ahhoz, hogy benevezhessen álmai pókerversenyére, amely napokon belül kezdődik. A hiányzó összeget kártyanyereményekből és kintlévőségeinek erőszakos behajtásával próbálja megszerezni. A cél érdekében még a lopástól sem riad vissza. Akciói során nemcsak ellenlábasra, hanem partnerre is talál a csinos Annabelle személyében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb