Mindenmás

Frissítve: eloltották a nádastüzet, 10 hektárnyi terület égett le Kisteleknél

Kigyulladt a nádas Kisteleknél, a Vaspálya utca mellett délután fél négy után nem sokkal. Nem hivatalos információink szerint a tűz folyamatosan terjed tovább a területen és a vonatforgalmat is lassítják emiatt. 20-30 hektárnyi terület van veszélyben, ebből eddig öt hektár égett le.

Kerüljétek a helyszínt, ha tehetitek! Ha további információ a tudomásunkra jut, természetesen frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE (16:05) – MÁR OLTJÁK A TÜZET

Idő közben megérkezett a telefonos megerősítés a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről is, akik megerősíetették az információt és továbbá elmondták azt is, hogy a helyszínen az oltásban részt vesznek a kisteleki, a kiskunmajsai és a szegedi hivatásos tűzoltók, emellett pedig Balástyai Katasztrófavédelmi Kutató-Mentőcsoport munkatársai és a kisteleki önkéntes tűzoltók is. Egy nehezen megközelíthető területen van a tűz, amelyet érint a vasúthálózat is.

FRISSÍTVE (16:54): ELOLTOTTÁK A TÜZET

Eloltották azt a tüzet, mintegy tíz hektáron égett le a nád és más növényzet. Köszönjük szépen a kisteleki, a szegedi és a kiskunmajsai hivatásos, a kisteleki és a balástyai önkéntes tűzoltók, továbbá a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkáját!

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb