Mindenmás

Best of Police: villamosbalesetek, drogfogások és száguldozás a hét legizgalmasabb rendőrségi hírei között

Az elmúlt hét napban is ezres fordulatszámon pörögtek a rendvédelmi szervek Csongrád-Csanád megyében: drogfogás és kenderültetvény, garázdaság és száguldozás is munkát adott a rendőrségnek, de rablás miatt is kattant a bilincs az elmúlt időszakban.

AFRIKÁBAN BÚJKÁLHAT AZ ADÓCSALÓ

Afrikában bujkálhat Balogh Sándor, a világszerte körözött, 587 millió forint adó elcsalásával gyanúsított üzletembert – írja a Blikk. A vizes vb megrendezésére létrehozott Bp2017 Kft. egykori gazdasági igazgatóját, Mager Andrea miniszter volt férjét 587 millió forint adó elcsalásával és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársánál megkísérelt befolyás vásárlásával gyanúsítják.

ILLEGÁLIS COVID BULIRA CSAPTAK LE A RENDŐRÖK

Van, akit nem állíthat meg a járványhelyzet sem abban, hogy egy hatalmas szülinapi buli keretében fújja el a tortán azokat a bizonyos gyertyákat. Az biztos, hogy emlékezetes marad az a parti, nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek számára is, amit Budapesten, egy I. kerületi társasházban tartottak pénteken, ugyanis a 74 fős illegális szülinapi bulira a rendőrök csaptak le, és vetettek annak véget.

HALÁLOS BALESET TÖRTÉNT A MÁRTÉLYI ÚTON

Elhunyt a mártélyi úton kedden balesetező motoros – írja a Vásárhely24. A 18 éves fiatalember életéért egy órán át küzdöttek a helyszínen, majd egy mentőhelikopter a szegedi klinikára szállította, ahol a portál szerint, a gondos ellátás ellenére belehalt súlyos sérüléseibe.

VÁDAT EMELTEK AZ M5-ÖSÖN RABLÓ FÉRFIRA

Fegyveres rablás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség arra a román férfira, aki gázpisztollyal rabolt ki három Németországból hazafelé tartó román táncosnőt 2019 áprilisában az M5-ös autópálya lajosmizsei szakaszán – írja a 24.hu. Az elkövetőre szerdán 7 év fegyházat és 10 év kiutasítást kért az ügyészség.

100 MILLIÓS DROGFOGÁS RÖSZKÉN

Több mint 100 millió forint feketepiaci értékű, 44 kilós marihuána csomagot találtak a NAV munkatársai egy szerb autó ellenőrzése közben, a röszkei határon. A sofőr idegesen viselkedett, a jármű alvázán és a hátsó üléssornál pedig átalakítás nyomaira bukkantak.

LECSUKTÁK AZ INDIAI KENDERT TERMESZTŐ FÉRFIT

Az ügyészi indítványnak megfelelően, jogerősen hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla egy lakitelki férfit, aki a kukoricásban elrejtve több mint száz tőből álló indiai kender-ültetvényt alakított ki 2016-ban.

SZÉTRÚGTA AZ IDŐSEK OTTHONA AJTAJÁT

Az élettársával akart beszélni, de az nem állt vele szóba, ezért randalírozni kezdett egy Csongrád-Csanád megyei férfi az egyik Hódmezővásárhely melletti kistelepülés idősek otthonánál. A szegény ember Tong Po-ja akkora tolórúgást rakott az intézmény ajtajára, hogy annak pozdorjából készült része kettétört.

HÁROM VILLAMOSBALESET IS TÖRTÉNT A HÉTEN SZEGEDEN

Villamos és autó karambolozott Szegeden, a Dugó téri körforgalomban péntek délelőtt. A város felé tartó 4-es villamos ütközött egy Suzuki SX4-gyel. Nem ez volt az első eset a héten…

160-NAL SZÁGULDOTT A 47-ESEN

A 47-esen mértek a rendőrök, ahol a legkirívóbb szabályszegést az az autós követte el, aki a 47-es számú főúton  – Székkutasnál – a megengedett 90 km/h-s sebesség helyett 162 km/h-val haladt. A kutassi úti Niki Lauda mélyen a zsebébe nyúlhatott.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb