Kikapcs

A Somogyi-könyvtárban a nők mellett a kötészeten lesz a fő hangsúly márciusban, jövünk a havi programajánlóval

A Somogyi-könyvtár a Nemzetközi Nőnap alkalmából apró figyelmességgel és ajándékokkal köszönti azon női olvasókat, akik március 8-a és március 12-e között a Somogyi-könyvtár főépületében, illetve bármely fiókkönyvtárában könyvet kölcsönöznek, vagy beiratkoznak a Könyv(tár)Ponton keresztül.

Emellett a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár a Mályvavirág Alapítvánnyal együttműködve, és elköteleződve az egészség, mint érték mellett, a nők egészségének megőrzésére, a szűrések és az egészségtudatos szemlélet fontosságára kívánják felhívni a figyelmet. A Könyv(tár)Pontokon a hölgyek számára előkészített figyelmességek között a Mályvavirág Alapítvány fűzött gyöngykarkötői is ott lesznek, ahogyan a megelőzésről szóló tájékoztató kiadványaik is.

KÖTÉSZETI SZOLGÁLTATÁST IS KÍNÁLNAK EZENTÚL

A Somogyi-könyvtár kötészeti szolgáltatásait a felhasználók számára is elérhetővé teszi. Kínálatából a laminálást, a tűzést, a spirálozást, a könyvek és szakdolgozatok kötését választhatják az érdeklődők. A szolgáltatásokkal kapcsolatban előzetes információt minden hétköznap 14 óráig a 62/425-525 (119-es vagy 134-es mellék) telefonszámon lehet kérni, vagy e-mailben. A szolgáltatás megrendelése a Könyv(tár)Ponton – a járványügyi rendeleteknek megfelelően a könyvtár épületén kívül –, ahol az érdeklődők személyesen is egyeztethetnek a rendeléséről a kötészet egyik munkatársával, illetve átadhatják az otthonról hozott dokumentumokat – kötésre, spirálozásra stb.

Még egy kis érdekesség….

Forrás: sk-szeged.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb