Gasztro

“Gyönyörű szegedi nők, mi lenne velünk nélkületek?” Extravagáns meglepetésekkel készül nőnapra Szeged francia cukrászdája

Alig telt el két hét a Valentin-nap óta, férfitársainknak máris itt az újabb lehetőség arra, hogy bizonyítsák lovagiasságukat! Ha a tavalyi meglepetéshez képest valami újjal és egyedivel rukkolnál elő, akkor irány a Reök és Delimo Kézműves Cukrászda, ahol limitált, csak a Nőnapra készített finomságokkal várnak!

HOGY KERÜL ROSÉ A DESSZERTBE?

A szegedi Reök cukrászda mindig is híres volt egyedi és extravagáns ízvilágáról, a bátor kísérletezőkedvről és az elegáns megjelenésről. Nem is csoda, mert a kávéház főcukrásza a többszörös Ország Tortája-díjas Szó Gellért, aki már több meglepőnek tűnő, de annál sikeresebb ízkombinációval vett le bennünket a lábunkról. Ahogy azt már megszokhattuk, az ezen a héten elérhető különleges, nőnapi széria is bővelkedik kellemes meglepetésekben.

Szeged egyetlen francia cukrászdája, a Reök most ugyanis egyedi kollekcióval készült nőnapra, és ha már így történt, egy kis tavaszias üdeséget is sikerült csempészni a receptekbe: így megtalálhatjuk a Rosé desszert összetevői között a rosé-málna-licsi zselét, az Ibolya desszert színeit a feketeribizli adja, Csipkerózsika álmát pedig zamatos pirosribizli és grapefruit zselé, ropogós karamell réteg, valamint tejszínes mascarpone uralja. A teljes kínálat magáért beszél, már mutatjuk is:

A LEGSZERENCSÉSEBBEK MÁR MEG IS KÓSTOLHATTÁK AZ ÚJ ÉDESSÉGEKET

Az új recepteket a legszerencsésebb szegedi hölgyek már meg is kóstolhatták: a Reök cukrászda gondolt egy nagyot, és egy-egy válogatással olyan ismert szegedi hölgyeket lep meg ezekben a napokban, mint Katona Márta, Szilágyi Annamari és Busa Gabi, emlékeztetve a városban élőket arra is, hogy a szegedi nőknél nincs csodásabb a világon.

Ezzel momentán mi is egyetértünk!

A vadiúj kínálat már hétfő óta elérhető, és egészen nőnapig, azaz március 8-áig lehet megrendelni a reokcukraszda.hu oldalon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb