Mindenmás

Vascsővel rabolt egy szegedi férfi, szemüvegeket, televíziót és kozmetikumokat lopott

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a helybeli férfinak, aki a gyanú szerint múlt hónapban egy szálláshelyről, valamint egy vegyiáru-üzletből is ellopott különböző értékeket – írja az ugyeszseg.hu-n.

A történet röviden: a megalapozott gyanú szerint a gyanúsított idén február 18-án, egy szegedi vendégházból jogtalanul elvitt egy 60.000 Ft értékű LCD-televíziót, majd február 26-án egy vascsővel betörte egy belvárosi üzlet ajtajának üvegét, és a boltból különböző kozmetikai termékeket, illatszereket, valamint olvasószemüvegeket lopott el, mintegy 170.000 Ft értékben.

ALIG EGY HÓNAPJA VAN KINT, TÖBB ELJÁRÁS IS FOLYIK ELLENE

A kétrendbeli lopás vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványozta. A gyanúsítottat ugyanis a megalapozott gyanú tárgyát képező cselekményekhez hasonló bűncselekmény elkövetése miatt alig egy hónapja bocsátotta próbára a bíróság. Emellett vele szemben többrendbeli lopás miatt egy további büntetőeljárás is folyamatban van, melynek során a férfi letartóztatását is elrendelték, majd bűnügyi felügyelet hatálya alatt is állt. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon, telekommunikációs eszköz útján tartandó ülésen fog dönteni.

Hasonló gyöngyszem a szegedi közelmúltból:

Forrás: ugyeszseg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb