- Hirdetés -
- Hirdetés -
Szegedi Arcok

Kábítószerkereskedőket kaptak el a Csongrád-Csanád megyei rendőrök, Hódmezővásárhelyen és Csongrádon is árulták a kristályt

- Hirdetés -

Kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás hat férfi és két nő ellen Csongrád-Csanád megyében – adta hírül a rendőrség. A gyanú szerint Csongrádon és Hódmezővásárhelyen is árulták a kristály nevű szert.

A rendőrök 2021. március 2-án és 3-án vették őrizetbe a gyanúsítottakat. Egyikük, élettársával Szentesen árulta a szintetikus drogot, amit csongrádi ismerőse vett át tőle, aki feleségével, otthonában kiadagolta és a fogyasztóknak adta azt tovább. A csongrádi férfit két ismerőse is segítette a munkában, de ő tartotta a kapcsolatot azzal a két dílerrel is, akik Hódmezővásárhelyen kínálták az árut. 

- Hirdetés -

A Hódmezővásárhelyi- és a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársaival közösen elfogták és előállították a csoport tagjait. A rendőrök a feltételezett elkövetők otthonaiban tartott kutatás során nagyobb mennyiségű készpénzt és több százezer forint értékű kábítószert foglaltak le.

A 21, 23, 29, 34, 48 és 51 éves férfiak, illetve a 35 és 54 éves nők ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás és fotók: Police.hu

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb