- Hirdetés -
- Hirdetés -
Sport

Megsérült a MOL – Pick Szeged szlovén válogatott balátlövője

- Hirdetés -

Nik Henigman, a MOL-Pick Szeged balátlövője bokasérülés miatt nem léphet pályára a szlovén férfi kézilabda-válogatottban a jövő heti olimpiai selejtezőtornán, a csapat keddi edzésén ugyanis egy kapura lövés után Henigman olyan szerencsétlenül lépett rá csapattársa lábára, hogy megsérült a bokája.

A szlovén szövetség honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az eset a szegediek keddi edzésén történt, amikor egy kapura lövés után Henigman olyan szerencsétlenül lépett rá csapattársa lábára, hogy megsérült a bokája. Egyelőre mankóval kell járnia, ezért nem tud csatlakozni vasárnap hazája válogatottjához. Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány a fehérorosz Meskov Breszt balátlövőjét, Jaka Malust hívta be a helyére.

Fotó: Török Kornél, szeged365.hu

A keretben Borut Mackovsek, Matej Gaber, Dean Bombac (Szeged), Gasper Marguc és Blaz Blagotinsek (Veszprém) személyében öt Magyarországon szereplő kézilabdázó található. A szlovénok jövő kedden Lengyelországgal játszanak Európa-bajnoki selejtezőt, majd péntektől vasárnapig Berlinben az olimpiai selejtezőtornán Algériával, Németországgal és Svédországgal mérkőznek.

Forrás: MTI

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb