Mindenmás

PEPCO: bejelentették, hogy nyitva maradhatnak, majd hirtelen mégis bezártak Szegeden

Egészen pontosan: Szegeden is. Annak dacára, hogy vasárnap délután még arról posztoltak közösségi média oldalukra, hogy a csütörtökön bejelentett szigorítások közepette is nyitva maradhatnak, hétfőn hirtelen mégis bezárták a PEPCO magyarországi üzleteit – így a Szegeden üzemelőket is.

A Napfény Városában négy üzletet érint a bezárás:

ÁRKÁD Szeged
CBA Nova
Szeged Plaza
Napfénypark

VASÁRNAP MÉG AZT KOMMUNIKÁLTÁK, NYITVA MARADHATNAK

Az ügyben a legfurcsább nem is a bezárás, hanem az, hogy egy darabig azt hitték, nyitva maradhatnak – a szóban forgó üzletlánc tagjai ugyanis se nem drogériák, se nem patikák, se nem napi fogyasztási cikkeket értékesítő élelmiszerüzletek. A vasárnapi, nyitva maradásról szóló posztot levették a cég Facebook oldaláról, azonban a Pécsi Stop nevű hírportál lementette, ennek eredetijét IDE vagy IDE kattintva tudod megnézni, a szöveges tartalma ez volt:

Kedves Vásárlóink,

Tájékoztatunk Titeket, hogy üzleteink a biztonsági előírások betartása mellett továbbra is nyitva tartanak. Kiemelten fontos a PEPCO számára vásárlói és munkavállalói egészsége, így kérünk Titeket, hogy üzleteinkben is tartsatok egymástól 1,5 méteres távolságot. Továbbá felhívnánk a figyelmeteket, hogy a maszk használata kötelező.

Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!”

HÉTFŐN MIND A NÉGY SZEGEDI ÜZLET ELŐTT LEHÚZVA MARADT A ROLÓ

A vasárnapi poszt lekerült az oldalról, a szegedi (és az országban üzemelő többi) üzlet pedig hétfő reggel zárva maradt. A vállalat a közösségi médiában azóta – egy nőnapi, mérgelődő kommentekkel megspékelt posztot leszámítva – nem kommunikált, a hivatalos oldalán mindössze ennyi várja a látogatókat:

Az ügyben hívtuk a cég ügyfélszolgálatát és felkerestük a sajtóosztályát, az előbbi elérhetetlen volt ma délután, az utóbbi válaszára még várunk. Az egyik szegedi PEPCO diszkontban dolgozó olvasónk (akinek a nevét kérésére nem írjuk le) arról tájékoztatott, hogy hétfő reggel szimplán azt közölték velük, hogy a járványügyi intézkedések értelmében nem nyithatnak ki. Ez utóbbi stimmel is, a kérdés csak az, hol ment félre az információ vasárnap.

Amint érkezik válasz, frissíteni fogjuk cikkünket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb