Mindenmás

Aktatáskás férfi kergetett meg egy kocogó nőt ma Szeged és Hódmezővásárhely között (frissítve)

A Szegeden láttam Facebook csoportba került fel egy igen érdekes történet, miszerint egy nőt ma megkergetett egy aktatáskás férfi Szeged és Hódmezővásárhely között. Az illető hölgy korábban már felfigyelt arra a férfira, aki Szeged és a környező települések között, valamint a város külterületein szokott futni, esetleg gyorsan sétálni egy aktatáskával. A posztoló hölgy szerint ő eddig nem is foglalkozott vele, azonban ma kicsit érdekesre fordultak a dolgok.

Mint írja, többször látta már a férfit, és eddig nem is foglalkozott vele, csak az autósokat sajnálta, amikor látta, hogy a férfi szalad feléjük az úttesten. Ma viszont, a szokásos futása kicsit máshogy alakult Szeged és Hódmezővásárhely között, mert amikor elfutott a férfi mellett az visszafordult, és elkezdte kergetni, vagyis utána futni. A hölgy szerint: “még szerencse, hogy nem messze voltam a lakott területtől és bírok futni, mert elfáradt és lemaradt.” 

A történet érdekessége, hogy a kommentelők is jelezték, hogy számos esetben látták már a férfit és hol erre, hol arra futkosott éppen, senki nem ismeri, viszont többször is zavarta a forgalmat, valamint az éppen arra futókat. 

A lényeg: figyeljetek oda és vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: MEGSZÓLALT A MEGKERGETETT HÖLGY

“Sokszor szoktam futni Szeged és Algyő között. Van, hogy barátokkal, vagy a lányommal, de legtöbbször egyedül. Tegnap is egyedül futottam a bicikliúton, és az algyői vasútállomástól mintegy 400 méterre lehettem, amikor észrevettem, hogy az illető befordult velem szemben. Rögtön láttam, hogy ez az aktatáskás férfi és átmentem a másik oldalra, majd Ő velem szemben dettó ugyanezt csinálta. Ekkor kezdtem lassítani, mert gondoltam, hogy ebből valami lesz” – mesélte Betty a nem mindennapi történetét. A teljes sztori, első kézből:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb