BlogVideo365

Szeged 365 szülinapi őrület, start: vadonatúj az oldalunk!

Először is: hálás köszi, hatalmas virtuális ölelés, amiért már ennyire sokan vagyunk a Szeged 365 családjában! Közeleg az első születésnapunk, amelyet rengeteg meglepetéssel fogunk megünnepelni, az első már be is futott: ezentúl egy vadonatúj, brutál gyors oldallal várunk Benneteket!

A helyzet az, hogy az elmúlt egy évben ordas sokan lettünk a Szeged 365 virtuális családjában (ezért rettenetesen hálásak vagyunk Nektek, köszi, köszi és köszi). A heti 150-160.000 felhasználó és a havonta 2-3 millió közötti oldalmegtekintés alaposan feladta a leckét a régi oldalunknak, túl 2-3 szerverköltözésen úgy döntöttünk az év elején: erősebb, gyorsabb oldalra van szükségünk.

Vigyáztunk rá, hogy a design, a struktúra a jól megszokott Szeged365-feelinget hozza, egy valami pedig biztosan nem fog változni: szegediek vagyunk és függetlenek, a politikai bullshit és a sárdobálás továbbra sem lesz a kenyerünk.

Rengeteg ötlet jött Tőletek az indulásunk óta, ezeket összegyúrtuk a sajátjainkkal és egytől egyig beépítettük őket a vadonatúj Szeged365.hu-ba! A legfontosabb újdonságokat elújságoljuk Kiss művész úrral a fenti videóban, tételesen, amit kértetek és be is építettük:

  • éjszakai üzemmód, hogy az esti olvasottsági csúcs közepette is, vigyázzunk a szép kék / barna / zöld szemetek épségére,
  • 0-24 frissülő időjárás program,
  • négyszer akkora display-felület az oldal tetején, dinamikusan változó cikkekkel, hogy a legnagyobb napközbeni rohanás közepette, egyetlen kattintással is meg tudd nézni, mi történt Szegeden,
  • villámgyorsan behívható korábbi tartalmak,
  • különálló videobox, a legnépszerűbb Szeged 365 videókkal,
  • Szeged 365 crew menüpont, a csapattársakkal,
  • tovább csiszolt, optimalizált mobilfelület,
  • beépített Facebook modul, hogy még kényelmesebben tudd elmondani a véleményed,
  • és a legfontosabb: felturbózott oldal, amely magabiztosan bírja a napi 30-40 ezer olvasót (a rekordunk 85 ezer közelében van) és a rengeteg tartalmat, amit felnyesnek a kollégáink.

Két fontos dolog, a végére. Az egyik, hogy az új oldalunkat folyamatosan frissíteni fogjuk az ötleteitek alapján, szóval, ha bármi beugrik, küldjétek el az [email protected] – ra vagy Facebook üzenetben! Hálás köszi ezért is! A másik pedig, hogy március 23-án jön az első születésnapunk, készüljetek, lesz nálunk egy laza IFA platónyi nyeremény, hajrá Szeged!

Kisházi Sándor

főszerkesztő

Szeged 365 – szegedi, független, igazi!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb