Sport

Ma meccsnap, Naturtex-SZTE Szedeák: a paksi csapatnál többen is elkapták a koronavírust, azonban megrendezik a szombati mérkőzést

Szombaton 18 órától a Paksot fogadja a szezonbeli utolsó hazai alapszakasz mérkőzésen a Naturtex-SZTE Szedeák csapata. Az ellenfeleknél többen is elkapták a koronavírust, azonban megrendezik a mérkőzést – olvasható a szegedi csapat Facebook oldalán.

Mintn írják: az ASE-ból meghatározó emberek hiányoznak majd, Eilingsfeld János, Gulyás Milán, Kevin Capers, Kalmár Viktor és Valerio-Bodon Vincent sem bevethető az atomvárosi csapatnál.

Forrás: SZTE-Naturtex Szedeák Facebook oldala

HA NYERNEK, AKÁR A HARMADIK HELYRE IS UGORHATNAK A TABELLÁN

Mivel a DEAC pénteken este kikapott a Kaposvár vendégeként, amennyiben nyerni tud a szegedi csapat szombaton, akkor a harmadik helyre is felléphetnek a tabellán – ugyanakkor sikerükkel az már biztosan eldőlne, hogy a negyediknél nem végezhetnek hátrébb, ami pedig biztosan pályaelőnyt jelent majd a rájátszásban.

“Egy picit fura helyzetben vagyunk, hiszen a klub korábban rendre a bentmaradásért küzdött. Szerintem most mindenki a rájátszásra gondol, pedig még két meccsünk van az alapszakaszból. Jó meccset játszottunk, és olyan szempontból hasznos volt, hogy várhatóan hasonló találkozók várnak majd ránk a kupadöntőben és a rájátszás során is. Fáradtak voltunk a héten, négy meccsünk maradt a válogatott szünet után. Előzetesen úgy számoltam, hogy ha három meccset megnyerünk ezekből, az nagyon jó eredmény, a négy pedig abszolút bravúr. Úgy érzem, a negyedik hely számunkra egy bajnoki címmel ér fel. Szeretem, mikor nálunk van az előny a rájátszásban. Nyolc hónapja dolgozunk együtt, és úgy érzem, óriási dolgot hajthatunk végre a negyedik hellyel” – nyilatkozta Szrecsko Szekulovics, a Szedeák vezetőedzője.

A szedeák december elején 71–66-ra kikapott az ASE vendégeként, aktuális ellenfelükkel szemben pedig legutóbb 2017 novemberében nyertek hazai pályán 86–54-re.

Forrás: Naturtex-SZTE Szedeák Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb