Mindenmás

Best of Police: kocogó nőt kergető aktatáskás férfi, magára gázt engedő fiatal, és hatalmas csattanás az M5-ösön a hét legizgalmasabb rendőrségi hírei között

Kék hírekből sem volt hiány az elmúlt egy hétben: kocogó nőt kergető aktatáskás férfi, magára gázt engedő fiatal, bántalmazó élettárs, koccanás a városban, és hatalmas csattanás az M5-ösön , csak néhány a hét legizgalmasabb rendőrségi hírei között. A legfontosabbakat most újra összeszedtük nektek.

DROG HATÁSA ALATT VOLT, MAGÁRA ENGEDTE A GÁZT EGY HÚSZ ÉV KÖRÜLI FIÚ SZEGEDEN

Szándékosan engedte magára a gázt egy 20 év körüli fiatalember Szegeden, egy móravárosi családi házban szerda este 7 és 8 között. A szomszédok erőteljes gázszagra figyeltek fel, ezt követően riasztották a tűzoltókat. Elsődleges információink alapján a srác drog hatása alatt lehetett (mivel az eset a cikkünk megírása előtt történt, valószínűleg még most is az alatt lehet), a gyors intézkedésnek köszönhetően nem került életveszélyes állapotba. 

AKTATÁSKÁS FÉRFI KERGETETT MEG EGY KOCOGÓ NŐT SZEGED ÉS VÁSÁRHELY KÖZÖTT

A Szegeden láttam Facebook csoportba került fel egy igen érdekes történet, miszerint egy nőt ma megkergetett egy aktatáskás férfi Szeged és Hódmezővásárhely között. Az illető hölgy korábban már felfigyelt arra a férfira, aki Szeged és a környező települések között, valamint a város külterületein szokott futni, esetleg gyorsan sétálni egy aktatáskával. A posztoló hölgy szerint ő eddig nem is foglalkozott vele, azonban ma kicsit érdekesre fordultak a dolgok.

VERTE, MEGERŐSZAKOLTA ÉS FELGYÚJTÁSSAL FENYEGETTE ÉLETTÁRSÁT EGY SZEGEDI FÉRFI

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki tavaly sorozatosan bántalmazta, megerőszakolta és megöléssel fenyegette élettársát.

HÁROM AUTÓ KOCCANT AZ ALGYŐI ÚTON

Három személyautó koccant az Algyői úton, az M43 – as körforgalom előtt, tudtuk meg Olvasóinktól. Az információt Matók László, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense is megerősítette számunkra.

HATALMAS CSATTANÁS VOLT HAJNALBAN AZ M5-ÖSÖN

Két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél szombat hajnalban, 3 óra 15 perc körül. Bár mindkét autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az elsődleges információk alapján a balesetben senki sem sérült meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb