Szegedi Arcok

Szegeden is népszerű ételmentők taroltak a Cápák között showműsorban

A Cápák között harmadik évada az RTL Klubon fut, mely Magyarország egyetlen üzleti showműsora. Ebben vettek részt az egy hónapja még Szegeden is karistoló Munch – app az ételpazarlás ellen feltalálói. A showműsorban résztvevő “Cápák” pedig mind ráharaptak a platformra és egyénenként 3 millió forintot adtak az ötletre.

Az ötlet röviden: az éttermek azokat az ételeket, amiket már másnap nem adnák el, még aznap eladhatják a Munch applikáción keresztül. A felhasználók féláron jutnak hozzá ezekhez a termékekhez, de nem tud választani, meglepetés csomagot kap, de mindenképpen legalább 40%-kal olcsóbban. 15 000 felhasználó használja már az applikációt, és 160 partner csatlakozott már hozzájuk. Már 10 millió forint értékben adtak el a piactéren keresztül élelmiszert, 25%-os jutalékot kérnek ezért, amiből így nekik 2,5 millió forint jutalékuk származott. Mind az öt Cápa befektetett az ötletbe, 3-3 millió forintot 1-1%-ért cserébe, így lenyűgöző sikert arattak a fiúk.

SZEGEDEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTOTT AZ APP

Mint korábban írtuk: ételt osztottak a Szeretetláda Karitatív Egyesület szegedi bázisán, ahol a Munch ételmentő applikáció szervezésében 80 főt látott vendégül a Diófa Vendéglő és a Lipóti Pékség csapata. A megmaradt finomságokat pedig a szegedi Szeretetládákban helyezték el.

Forrás: minner.hu/rtl.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: หวย LSM99
'Fel a tetejéhez' gomb