Gasztro

Gőzerővel és ózonos fertőtlenítéssel készül a nyitásra a Garden Bistro

Bár a többi szegedi étteremmel együtt még kényszerű téli álmát alussza a Garden is, már teljes erővel készül az újranyitásra a Damjanich utcai bisztró. A közelgő hetek programja már összeállt, a tervek szerint Szegedre érkezik Kökény Attila, Caramel és Gáspár Laci is, de egyelőre még az óvatosságé a főszerep a Garden életében is.

MOST MÉG AZ ÓVATOSSÁGON VAN A HANGSÚLY

A Garden stábjával együtt már mi is nagyon várjuk, hogy végre kimozdulhassunk otthonról, és egy jót vacsorázhassunk, ha közben egy ismert énekes is szórakoztat bennünket, az csak külön öröm számunkra. Azért, hogy ez minél előbb megvalósulhasson, egyelőre még mindig a biztonságon van a hangsúly, éppen ezért minden éjjel különleges technológiával fertőtlenítenek az étteremben.

“Bár már legszívesebben mi is nyitnánk, és újra találkoznánk a szegedi vendégekkel, most még óvatosnak kell lennünk. Azért, hogy minden Garden ügyfél a lehető legnagyobb biztonságban legyen, éjjelente ózongenerátoros fertőtlenítést végzünk, így az elviteles vásárlóink és a kollégáink egészségét is védjük” – árulta el Jakab Gusztáv, a Garden Bistro tulajdonosa.

MÁR ÉRINTÉSMENTES ÁTADÁSSAL IS KÉRHETJÜK A GARDEN FOGÁSAIT

Ha már elővigyázatosságról van szó, tényleg komolyan veszik a biztonságot a Gardennél: nemcsak az elviteles vendégeket óvják, hanem az ételrendelésnél is külön figyelnek a kontaktszámok csökkentésére, éppen ezért már érintésmentes kiszállítást is lehet kérni a diszpécsertől.

“Az érintésmentes átadásnál a vendég online fizeti ki a megrendelt finomságot, elmondja a diszpécsernek, hova tegye a futár a csomagot, akár a kerítésre vagy az ajtó elé, így nem kell, hogy találkozzon kollégánkkal” – tette hozzá Jakab Gusztáv.

Kérdés az, hogy a válságot hogy éli túl a Garden Bistro? Szerencsére Gusztiék nem áremelésekkel próbálják felvenni a kesztyűt a bezárások ellen, épp ellenkezőleg: egységesen csökkentették az áraikat, a háromszemélyes sültes tál például csak 5490 forintba kerül.

Rendelnél egyet? Kattints IDE vagy hívd a Garden-srácokat a +3670 427 3366 számon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb