Szegedi Arcok

Rászoruló családoknak adott át számítógépeket a Szeged Első Lions Club

45 komplett számítógép-konfigurációt szerzett be a Szeged Első Lions Club olyan szegedi családok számára, akik anyagi erőforrások híján nem tudják biztosítani a jól működő számítástechnikai eszközöket a gyermekeiknek. A klub soros elnöke, Dr. Bella Zsolt ma délelőtt a Szent-Györgyi Albert Agóra bejáratánál adta át az adományt az egyik szegedi családnak.

Nem kis kihívás elé állította a szegedi családokat az online oktatás bevezetése. A kijelentésünk hatványozottan érvényes, ha valaki nem engedheti meg magának, hogy megvásárolhassa az ehhez szükséges eszközöket. Ilyenkor a diák csakis úgy tud bekapcsolódni az oktatásba, ha naponta bejárt az iskolájába, és az ott található számítógépek egyikén csatlakozik, amíg a társai otthonról teszik meg ugyanezt. A középiskolás Deák Zoltán Tamás pontosan ebben a helyzetben volt, egészen a mai napig, ugyanis Dr. Bella Zsolt, a Szeged Első Lions Club soros elnöke egy megbízhatóan működő, kellőképp gyors konfigurációval lepte meg a szegedi fiatalembert.

A felajánlásoknak köszönhetően mintegy 45 db komplett eszközt szereztek be a klub tagjai, akik az SZTE Védőnői Szolgálat által javasolt rászoruló családoknak a napokban maguk szállítják ki az adományokat. A gépeket a PC Trade Kft., a Technomarket Kft., KÉSZ Zrt. és a Magyar Telekom Nyrt ajánlotta fel a jótékony célra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb