Mindenmás

Megyénkben sikkasztás miatt két személyt keres a rendőrség

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik szerszámokat tulajdonítottak el egy helybeli idős nő garázsából – írja a police.hu.

A Kisteleki Rendőrkapitányság sikkasztás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A sértett elmondása szerint a feltételezett elkövetők 2020. szeptember 16-án 16 és 17 óra között keresték fel otthonában, hogy különféle elektromos szerszámokat kérjenek kölcsön. A két férfi meggyőzte az idős nőt arról, hogy rövid időd belül visszahozzák az értékeit, azonban erre sosem került sor. A település több térfigyelő kamerája felvételt készített az elkövetőkről és az általuk használt gépjárműről.

AKI FELISMERI ŐKET, HÍVJA A KISTELEKI RENDŐRKAPITÁNYSÁGOT

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható két férfit, illetve az általuk használt járművet felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (6760 Kistelek, Petőfi utca 2. sz.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-598-130-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb