Mindenmás

Megszólalt a DIGI: műszaki átállás és kábelrongálás volt az akadozó internet oka

Rengeteg jeleztétek ma is, hogy a DIGI internetszolgáltatásával ismét baj van: Szeged területén több helyen is akadozik, vagy egyáltalán nem elérhető a szolgáltatás. Ezért, még szerdán rákérdeztünk a DIGI sajtóosztályánál, hogy mi a helyzet az akadozó nettel? Most kaptuk meg a választ kérdésetekre.

Mint már beszámoltunk róla, tegnap kezdődött a DIGI kálváriája: a délelőtti órákban legalább két tucat Szeged365 olvasó jelezte, hogy vagy nincs DIGI internete, vagy van, de gyenge a sávszélesség, kihagy a szolgáltatás, érezhetően rezeg a léc. A cég 1272-es ügyfélszolgálata cikkünk megírásának pillanatában már nem volt elérhető, fél órával azelőtt pedig egy automatikus üzenettel fogadott bennünket, amely arról szólt, hogy a lakosság megértését kérik, a szolgáltatásban a szerdai napon némi kihagyás várható.

MA IS AKADOZOTT A NET

Rengeteg olvasói levelet kaptunk ma is a DIGI internetszolgáltatásával kapcsolatosan, miszerint Szeged területén több helyen is akadozik, vagy egyáltalán nem elérhető a világháló. Erről itt:

VÁLASZOLT A SAJTÓOSZTÁLY

Tegnap kerestük őket, mára befutott a szolgáltató válasza. Eredeti állapotában közöljük ezt veletek:

“Tegnap volt egy Invitel oldalt érintő meghibásodás, amely az IPTV szolgáltatást érintette, ennek oka kábelrongálás volt. A vezetékes szolgáltatásban jelentkező akadozások pedig egy kis mértékű műszaki átállás következményei – tudomásom szerint megy a hálózat!”

Tehát, elméletileg már működik az összes szolgáltatás….

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb