Sport

Nyártól Kiss Csaba lesz a Szegedi Vízilabda Egylet vezetőedzője

Kiss Csaba váltja Szabó Zoltánt a Szegedi Vízilabda Egylet vezetőedzői posztjáról. Az oka ennek nagyon egyszerű: Szabó Zoltán már korábban jelezte, hogy civil foglalkozása mellett már nem tudja ellátni a feladatot, így került képbe klub saját nevelésű játékosa, Kiss Csaba.

“Az első szó a köszöneté, amely a jelenlegi edzőnknek, Szabó Zoltánnak jár. Az OB I-be való visszajutás után vette át a csapat irányítását, és kezdett komoly munkába, amelynek úgy gondolom, látszik az eredménye, sokat fejlődtünk, léptünk előre. Idény közben már jelezte, hogy civil foglalkozása mellett már nem tudja ellátni a feladatot, így került képbe klubunk saját nevelésű játékosa, Kiss Csaba. Ezer szállal kötődik a városhoz, a csapathoz, így több megbeszélést is folytattunk vele, és örömmel jelentem be, hogy nyártól ő felel majd a Szegedi VE szakmai munkájáért” – nyilatkozta dr. Molnár Tamás, az SZVE ügyvezetője.

NAGY KIHÍVÁS LESZ

“Nagy kihívás lesz, de örömmel vállaltam el a feladatot. Kaptam már annyit ettől a klubtól, hogy most vissza is adjak, és dolgozzak a szegedi sikerekért. Az edzői munka nem ismeretlen számomra, évek óta az utánpótlásban dolgoztam, jelenleg is a Szegedi Vízipóló Suli gyermek korosztályának vagyok a trénere. Izgalmas lesz a kispadról dirigálni, de állok elébe, mert minden feltétel adott, hogy tovább fejlődjünk, hogy minél több szegedi tehetséget építsünk be a csapatba, és szép eredményeket érjünk el az OB I-ben” – nyilatkozta Kiss Csaba.

Forrás: szve.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: link
'Fel a tetejéhez' gomb