Gasztro

Rendeltünk egy ebédet és sokkot kaptunk

Írhatnánk azt, hogy ez egy PR cikk, de az igazság az, hogy ez egy hirtelen felindulásból elkövetett, rendhagyó PR cikk. Pénteken beugrottunk az ÁRKÁD Szegedben működő Rozmaringba és konkrétan sokkot kaptunk.

Ha Te is tőlük rendeltél ebédet (vagy hozzánk hasonlóan beugrottál, hogy elviteles verzióban zsákmányold be a napi prédád), tudod, mire gondolunk.

Ha máshonnan, akkor pedig mutatjuk, miért:

Egy méretes hekk, ropogósra sütve, egy kis rizi bizivel, nomeg tartármártással. Ez eddig teljesen normális. A truváj a dologban az volt, hogy mindez nem valamiféle 3-4000 Ft-os a la carte étel, hanem a pénteki, napi menü főétele volt, 990 Ft-ért (!!). Nem értjük, hogy a fenébe érte meg nekik, de finom is volt, nagy is volt, ráadásul olyan áron, amennyiből egy kifőzdei ebéd sem futná ki manapság. Ropogott, pont annyira volt átsütve, amennyire kell és hál’ Istennek nem tocsogott az olajban.

Nem akarjuk túlbonyolítani a dolgot, sőt, győzködni sem akarunk semmiről, csak adni egy tippet: próbálj rá a Rozmaringos arcok napi menüjére. 990 Ft plusz kiszállítási díjért kapsz két fogást és gyanítjuk, nem utoljára: nálunk heti menü lett a dologból (hogy hitelesek maradjunk, leírjuk, nem először, visszatérő vendégek vagyunk arrafelé). IDE kattintva találod az online kínálatot, de vigyázz, Te is úgy fogsz járni, mint mi a cikkünk címében:

FRISSÍTVE: KEDD DÉLBEN GYÜMÖLCSLEVES VOLT, MÁR MEGINT ELDOBTUK AZ AGYUNKAT

Megvannak a zacskós-poros gyümölcslevesek? Na, ez nagyon nem olyan volt. A mai levesbe kb. egy fél kertészetet beleszüreteltek a fiúk-lányok, amikor megláttuk ezt a fotót, legszívesebben fejest ugrottunk volna a kondérba:

Fotók: Nyitrai Szilárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb