Mindenmás

Eltűnt egy szegedi édesapa, a rendőrség és a család is keresi

Ismét a Szegeden láttam Facebook csoportból jelentjük: eltűnt Mészáros György József, szegedi lakos. A család jelentése szerint 190 cm magas és vélhetően elgyengült, zavart állapotban van, segítségre szorul. A felhívást a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is közzétette.

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 65 éves helybeli férfi megtalálásában: a 06010-157/224/2021. számon körözési eljárást folytatnak az ismeretlen helyen tartózkodó Mészáros György József eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 65 éves férfi 2021. március 26-án 16 óra körül szegedi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Mészáros György József 190 centiméter magas, 80-85 kilogramm. Haja őszesfekete, rövid.

A CSALÁD IS KERESI

Továbbá a család így ír az esetről: “Eltűnt édesapánk, keressük! Vélhetően elgyengült, zavart állapotban van – segítségre szorul. Kiérkezésünkig, ha megtehetik, kérem tartsák szóval, esetleg ha látható, hogy rosszul van, vagy szomjazik kérem segítsenek rajta.”

Segíts Te is egy megosztással!

Forrás: Szegeden láttam csoport, police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb