Sport

Nagypénteki derbi a Szent Gellért Fórumban: éppen hogy kikaptunk a Vasastól

A labdarúgó NB II 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a Vasas egy szöglet utáni fejesgóllal nyert a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként, a ma esti eredmény 0:1 lett a Szent Gellért Fórumban. Pedig a szegedi ultrák által készített meglepetés után azt hittük, semmi sem állíthatja meg a focistáinkat

LABDARÚGÓ NB II
30. FORDULÓ
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–VASAS FC 0–1 (0–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött. Vezette: Zierkelbach Péter (Albert István, Aradi József).
SZEGED-CSANÁD GA:  Varga B. – Ódor, Szilvási, Pejovic, Mohl – Jovanovic, Simon – Kővári (Gréczi, 77.), Varga Sz. (Kóródi, 77.), Dobos (Gajdos, 68.) – Haruna (Grumic, 68.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.

VASAS: Jova – Otigba, Tóth B., Viczián, Terbe (Balajti, 79.) – Hidi M., Szatmári (Köböl, 64.), Kovács M. – Pekár (Hinora, 75.), Feczesin, Radó (Vernes, 64.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.  

Gólszerző: Otigba (71.).

Sárga lap: Gajdos (78.), Gréczi (84.), ill. Kovács M. (73.), Balajti (90.).

A Nemzeti Sport így látta a meccset:

Aktívabb volt az elmúlt két meccsén döntetlent elérő Vasas a péntek esti mérkőzésen, azonban Feczesin fejesén kívül nem volt komoly gólhelyzete a vendégeknek. Az angyalföldiek támadója egy beadás után fejelhetett, ami a keresztlécen csattant. A szegedieknek is egy fejese akadt, ami után Jovának kellett védenie, a szervezetten védekező Tisza-partiak ellen nem találta az ellenszert a Vasas.

Ebben sok fordulat a szünet után sem következett, és végül egy pontrúgás döntött. Egy jobb oldali szöglet után Otigba csúsztatta a labdát a hosszúba, ahová Varga Bence már nem ért oda. Két egyenlítési lehetősége is akadt a Szegednek a hajrában, de sem Gréczi, sem Gajdos lövése nem talált utat a Vasas kapujába, így az angyalföldiek három pontot szereztek a Szent Gellért Fórumban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb