Közélet

Orbán Viktor vasárnap felvette a hajnali műszakot, majd közölte, hogy húsvét után egy-két nappal meglesz a 2,5 millió beoltott

Minden hajnalban elindulnak a vakcinaszállítmányok, ez alól pedig húsvét vasárnap sem lehetett kivétel, hiszen a koronavírus sem pihen. Így tehát a miniszterelnök sem tétlenkedett, vasárnap hajnalban fel is vette a műszakot a Hungaropharma X. kerületi telephelyén, majd elmondta, ha minden jól halad pár nap és meglesz a 2,5 millió beoltott.

Orbán Viktor legújabb Facebook-bejegyzésben közölte, hogy ha továbbra is minden így halad, húsvét után egy-két nappal beolthatják Magyarországon a két és félmilliomodik embert is. Orbán Viktor arról beszélt, hogy amikor az oltásokra kerül a szó, mindig az orvosok és az ápolók kerülnek szóba, pedig nagyon fontosak a rakodómunkások, pilóták, sofőrök, és az anyagkiadók is. 

“Hiszen az ő munkájukkal kezdődhet meg az oltás. Ezt a munkát minden hajnalban elvégzik. Ma is így van, és jó esélyünk van arra, hogy ha holnap és holnapután is rendben mennek a dolgok, akkor húsvét utáni első-második napon meglesz a két és félmilliomodik beoltott” – fogalmazott a miniszterelnök, miután köszöntötte leendő munkatársait, majd felvette a műszakot.

JÖHET A NGYZETMÉTER-ALAPÚ NYITÁS

Húsvét után jön a négyzetméter alapú boltnyitás, április 19-én az iskolák újraindítása, sőt, április közepére már a 3 millió beoltott is meglehet, amely egyet jelent az újabb lépésekkel – jelentette be Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli “Jó reggelt, Magyarország” című műsorában.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb