Kikapcs

Jerusalema tánckihívás: a Bethesda Gyermekkórház dolgozói is táncra perdültek

A Jerusalema tánckihívás során láthattunk már számos fantasztikus, szívet melengettető szegedi produkciót: tetőn táncoló könyvtárosokat, a szentesi légimentőket, vagy éppen a Szent-Györgyi Albert AGÓRA csapatát, ezúttal húsvét alkalmából a budapesti Bethesda Gyermekkórház dolgozói ropják a táncot, így üzenve a frontvonalban küzdőknek.

A kórház személyzete ily módon szeretne reményt adni a koronavírus ellen küzdőknek: kollégáknak, betegeknek, hozzátartozóknak, mindenkinek, aki harcol a járvány ellen. Erőt küldenek azoknak a munkatársaknak, akik a fullasztó védőruhában COVID osztályokon segítenek az ünnepekkor is, önként, azoknak, akik folyamatosan oltják a lakosságot húsvét mindegyik napján (is), akik ügyelnek, gyermeket gyógyítanak, ápolnak, műtenek, vizsgálnak, vagy épp kórtermet takarítanak.

“Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz… Neked, aki gyermeket nevelsz… Neked, aki kimerülésig elfáradtál… Neked, aki már nem tudsz mosolyogni… Neked, aki gyászolsz… Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt…” – szól a Bethesda Gyermekkórház dolgozóinak üzenete.

Forrás: Bethesda Kórház Alapítvány Youtube csatornája

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb