- Hirdetés -
Kikapcs

Nem biztos, hogy megéri útnak indulni: több órás a várakozási idő a határátkelőhelyeken, főleg Ausztria felé durva a helyzet

Torlódik a forgalom Ausztria felé Hegyeshalomnál – közölte az Útinform a honlapján hétfő délután. Korábban az M1-es autópálya-határállomáson Ausztria felé mintegy másfél kilométeres volt a kocsisor, késő délutánra már csaknem 3 kilométeres lett a torlódás, és a várakozási idő a rendőrség tájékoztatása szerint egyről két órára nőtt.
Az Útinform közölte, hogy az 1-es főúti kishatár és a jánossomorjai határ forgalma is torlódik, ezért aki teheti, válasszon inkább másik átkelőhelyet. A rendőrség honlapjának adatai szerint Jánossomorjánál is várakozással kell számolniuk a személyautóknak Ausztria felé. Ott korábban egyórás volt a várakozási idő, de ez is két órára nőtt. A szerb határszakaszon Magyarország felé alakult ki torlódás. A személyautóknak Röszkénél egy, Tompánál kettő, míg a teherautóknak Tompánál három órát kell várakozniuk. Ásotthalomnál is egyórás várakozásra kell készülniük a Magyarországra tartó személyautóknak. Emellett továbbra is egy órát kell várakozniuk a Románia felől érkező teherautóknak Ártándnál – derül ki a rendőrség hétfő délutáni adataiból.


- Hirdetés -


- Hirdetés -

Forrás: utinform.hu, MTI


- Hirdetés -
- Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb