Kikapcs

Mától új műsorokkal durrant a Rádió 88

A már régi motoros Rádió 88 hallgatóknak rögtön feltűnhetett ma reggel, hogy új műsorral indult Szeged kedvenc rádiójának az adása, sőt még korábban a megszokottól, ami annak köszönhető, hogy a hallgatók ötletei, javaslatai alapján megújult műsorstruktúrával robbant be a rádió rögtön így húsvét után. Hogy mikor kell hegyezni a fülünket, ha kedvenc műsorvezetőnk hangját szeretnénk hallani, vagy milyen új műsorokkal találkozhatnak a szegediek egy-egy nap folyamán, arról Nacsa Norbert, a Rádió 88 ügyvezető igazgatója mesélt nekünk.

Fotó: radio88.hu

A MŰSOROK MEGVÁLTOZTATÁSÁT KÖZVÉLEMÉNY – KUTATÁSOK ELŐZTÉK MEG

Nacsa Norbert elmondta, a rádió életében természetes, hogy időről-időre megújul a műsor paletta, amelynek a kialakításához hatalmas segítséget jelentett számukra lelkes hallgatóik aktivitása, az igazgató elárulta, több mint 1200 -an töltötték ki a rádió közvélemény -kutatását. Két kutatás is megelőzte az új struktúra kialakítását, az egyiket egy nagy kutatócég végezte a rádió megbízásából még tavaly decemberben és idén januárban, majd néhány héttel ezelőtt ért véget a Rádió 88 saját kutatása. Ebben arról kérdezték a szegedieket, hogy mi az, amit már elavultnak éreznek a rádióban, mi az, amit már nem szeretnek, vagy éppen nagyon szeretnek. A beérkezett válaszok kiértékelését követően, az eredmények figyelembe vételével pedig megszületett a Rádió 88 mai napon debütáló vadonatúj műsorstruktúrája, ami arra hivatott, hogy még jobban a szegedi hallgatók kedvére legyen.

A STRUKTÚRA KIALAKÍTÁSÁNÁL AZ VOLT A CÉL, HOGY MINÉL JOBBAN MEGFELELJEN AZ A SZEGEDIEK IGÉNYEINEK

“Korábban kezdődnek a műsoraink, a srácok már reggel fél hatkor a mikrofon előtt ülnek, Tálas Péter Csongor és Máté Roli lett a reggeli párosunk. Azután 9 órakor indul a délelőtti műsorunk. – Nacsa Norbert elárulta, a reggeli adás változtatásaival a koránkelő szegedieknek szeretnének kedvezni, mert nagyon sokan járnak hatra dolgozni, és a 88-asok már nekik is tudnak információkat és egy-egy impulzust adni.

“9 órakor már gyakorlatilag mindenki beért a munkahelyére, úgyhogy indokolatlan volt az eddigi 10 órási reggeli műsorzárásunk, úgyhogy azt egy kicsit hamarabb, 9-kor fejezzük be. Ezután a délelőtti műsorunk 1 óráig tart, amit Kis Kata fog vezetni. Ő volt korábban a reggeli műsorvezetőnk. Szécsi Marci kollégám került kora délutánra, ő délután 1-órától 4 óráig szól az éterben. Bálint K. Gergő, aki korábban délelőttös volt, kíséri haza a hallgatókat 4 és 6 óra között, majd 6 órától 8 óráig jelentkezik egy I Love Szeged című műsorunk, ahol nagyon sok szegedi témát fogunk majd boncolgatni, megkeressük például majd a város legszebb tereit, épületeit, teljesen Szegedre szabjuk majd azt a két órahosszát” – árulta el az igazgató, ahogy azt is, hogy az esti műsorok rendje még kidolgozás alatt van, de az biztos, hogy a hétfői sportműsor maradni fog, illetve a szombati Club 88 és a pénteki Friday Night is, amelyekkel a rádió munkatársai remélik, hamarosan a szegedi éjszakában bulizók hangolódhatnak a péntek és a szombat esti pörgésekre.

JÖNNEK MÉG TOVÁBBI VÁLTOZÁSOK IS, A TELJES STRUKTÚRA ÁTALAKÍTÁSA ELTARTHAT A NYÁR VÉGÉIG IS

“Változtattunk egy picit a zenei kínálatunkon is, bővítettünk a repertoáron a hallgatóink visszajelzései alapján, ennek kidolgozása is még folyamatban van, a végleges kialakítás akár a nyár végéig is eltarthat – részletezte az újdonságokat Nacsa Norbert, majd abba is beavatott, a mai nappal lecserélték a Rádió 88-as hangzó anyagokat is, a műsorok promóit, a hírek utáni kivezetőrészeket, amelyek a hallgatók visszajelzései alapján nagyon tetszik a szegedieknek.

Tehát mától a Rádió 88 megújult tartalommal, megújult időpontokban, de ugyanolyan sok szeretettel várja a hallgatókat, mint az elmúlt években.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb