Blog

Szeged365 Cinema: Geralt visszatér, befejezték a Vaják 2. évadának forgatását

Alaposan feldobta az április elejét a hír, hogy végre befejezték a Vaják második évadának forgatását. Az első epizódok debütálására azonban még várni kell, a hiperlátványos sorozat jó adag speciális effektet kap, de végre olyan stádiumba értek a munkálatok, amelyeket már nem igazán hátráltathat a koronavírus.

Alaposan elhúzták, majdnem nyolc hónappal az eredetileg tervezettnél később, de végre befejezték a Netflix nagy sikerű fantasy sorozata, a Vaják második évadának forgatását. A munkálatokat mi más, mint a koronavírus hátráltatta, de a főszereplő, Henry Cavill sérülése is hozzájárult a csúszáshoz.

A hírt a Lad Bible hozta le, azóta egy sor stábtag is megerősítette, így egészen biztos, hogy hamarosan a bemutató dátumát is kitűzi a Netflix. Eredetileg idén folytatódott volna a szörnyvadász Geralt története, és az elhúzódó produkciós munkák ellenére nagy valószínűséggel már 2021-ban visszatér a szűkszavú kardforgató a tévéképernyőkre.

A meló végét egy másfél perces videóval is megünnepelte Henry Cavill és Lauren Schmidt Hissrich producernő, amelyben nemcsak köszönetet mondanak a stábtagoknak, hanem pár új jelenetet is megmutatnak.

A FIATAL GERALT ÉS VESEMIR IS SZEREPHEZ JUT

A meglehetősen izgalmas, fordulatos, és több idősíkot remekül elegyítő első évad után a fiatal Geralt és Vesemir történetét is még jobban megismerhetjük majd. A hírek szerint a második éved Andrzej Sapkowski Tündevér és A megvetés ideje könyveinek sztoriját öleli fel, de láthatunk majd epizódokat A végzet kardjából is. Akárhogy is lesz, mi már nagyon várjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb