Sport

MOL – Pick Szeged: ma meccsnap, a tét, a döntő

Ma 20.15-kor a TIPPMIX Magyar Kupa szigetszentmiklósi elődöntőjében a Veszprémi KKFT-vel csap össze a MOL – Pick Szeged. Nem is akármilyen mérkőzés elé nézünk, a tét a döntőbe jutás lesz!

A kétnapos esemény házigazdája Szigetszentmiklós lesz. A MOL – Pick Szeged címvédőként veszi fel a küzdelmet, az utolsó döntőt, amit 2019. április 9-én rendeztek Debrecenben 28-27-re megnyerték a szegediek. Eddig a kékek hétszer hódították el a díszes serleget, először 1977-ben.

A szegedi fiúk elődöntőbeli ellenfele, a Veszprémi KKFT a 2020-2021-es szezonban jutott fel az NB I-be. A főként fiatalokra építő „kis Veszprém” a bajnokság egyik meglepetéscsapata. Ezt a MOL – Pick Szeged is megtapasztalhatta már, hiszen hazai pályán és idegenben is rendesen megszenvedtek a fiúk ellenük. Otthon 28-25-re, míg a Veszprém Arénában 25-23-ra nyertek, mindkétszer komoly csatát vívtak a győzelemért.

A szegediek keretéből Luka Stepancic, Bajus Bruno és Nik Henigman sérült, a többiek szerencsére rendben vannak. A találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti. Ha sikerrel zárul az elődöntő, akkor holnap 19.40-kor kezdődik a finálé, amit már az M4 Sporton követhetnek a nézők.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: find here
'Fel a tetejéhez' gomb