Sport

Egy héten át mindennap ebédet szállít a MOL – Pick Szeged a szegedi klinika COVID-osztályos dolgozóinak

Emberségből jelesre vizsgázott a MOL – Pick Szeged csapata, ugyanis a srácok nem csak a pályán teszik oda igazán magukat, hanem a mérkőzéseken kívül is sokat tesznek Szegedért, legújabb akciójukban egy héten át mindennap ebédet szállítanak a szegedi klinika COVID-osztályos dolgozóinak.

Ahogy nagyon sok sportrajongó a Kékek között találja meg a példaképét, úgy a csapat tagjainak is van példaképük, méghozzá a jelenlegi járványhelyzetben emberfeletti erővel küzdő, fáradhatatlanul dolgozó egészségügyisek, akiknek egy szép gesztus keretében szeretnék meghálálni áldozatos munkájukat.

“Igazi példaképek, akik nap mint nap fáradhatatlanul küzdenek a betegekért: a szegedi klinika COVID-osztályán dolgozók lelkiismeretes munkája minden elismerést megérdemel. Éppen ezért elhatároztuk, hogy mi is igyekszünk segíteni nekik, így a Gőry Pince Étteremmel összefogva egy héten keresztül mindennap vendégül látjuk ebédre az osztály munkatársait. Kitartást kívánunk nekik, és köszönjük az odaadó munkájukat!”, írta a klub közösségi oldalán.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb