Mindenmás

Egy kicsit végre Szegeden is lesz IKEA: városunkban nyitja meg az üzlet negyedik átvételi pontját

Győr, Veszprém és Hajdúdorog után már Szegeden is kézhez vehetik az interneten megrendelt termékeiket az IKEA vásárlói, miután a vállalat újabb átvételi pontot nyit városunkban.

ÁPRILIS 14 – TŐL KÉRHETŐEK A SZEGEDI ÁTVÉTELI PONTRA A MEGRENDELÉSEK, AMELYEK ÁPRILIS 20 – TÓL LESZNEK ÁTVEHETŐK

Az érdeklődők április 14-től tudják erre az átvételi pontra kérni rendelésük kézbesítését, az első termékek pedig április 20-tól lesznek átvehetők. Az IKEA célja, hogy termékeik az ország déli régiójában is minél több ember számára elérhetőek legyenek, ezzel folytatva az év elején bejelentett, átvételi pont bővítést.

Azoknak, akik a termékeket az IKEA.hu weboldalon rendelik meg és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatást választják, ezentúl lehetőségük lesz a megrendelésüket közvetlenül Szegeden is átvenni. Az átvételi pont keddtől péntekig, 11:00 és 18:00 óra között, illetve szombaton 08:00 és 13:00 óra között lesz nyitva. A többi átvételi ponthoz hasonlóan, a szegedit is a soroksári IKEA áruház látja el.

KÉNYELMESEBBÉ ÉS KÖZELEBBIVÉ HOZTA AZ ORSZÁG DÉLI RÉGIÓJA SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSAIT AZ ÜZLET

A szegedi átvételi pont (Cím: 6728 Szeged, Kereskedő köz 4.) a dél-magyarországi régió vásárlói számára könnyíti meg a rendelések átvételét, Kiskunhalastól valamivel több mint 60 kilométert, Makóból kb. 34, míg Hódmezővásárhelytől körülbelül 26 kilométert kell utazni az átvételhez. Így a vásárlóknak a jövőben nem kell elutazniuk a budapesti vagy budaörsi IKEA áruházakig, amivel megspórolhatnak több mint 2 órányi utazást.

Forrás: IKEA

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb