Mindenmás

Rendőrök vitték haza az illegális buliból a 82 éves nagyit

Nagyon úgy tűnik, hogy a bezártság és a partik hiánya már kezd kiütközni az idősebb generációnál is, nem csak Szegeden, hanem az egész világon. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Szegedtől mintegy 2 ezer kilométerre is forrnak az indulatok, hiszen a koronavírus-járvány miatti lezárásokat semmibe véve, házibuliba ment a 82 éves Maureen Hogg Skóciában. A partit végül a rendőrség oszlatta fel, és minden résztvevőt megbírságoltak.

A 24.hu azt írja, hogy az illegális bulizásért 60 fontra (közel 25 ezer forintra) büntettek egy 82 éves nőt a skóciai Eagleshamben. Az idős asszony a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozásokat megszegve ment el megünnepelni egy barátja hetvenedik szülinapját. A bulit rendőrök oszlatták fel és az összes résztvevőt megbírságolták – írja a Mirror című brit bulvárlap.

AZ UNOKA IRTÓ BÜSZKE A NAGYMAMÁRA

Maureen Hogg 17 éves unokája, Daisy a Twitteren írt a nagyanyja büntetéséről, a poszthoz a bírságcédulát is mellékelte. Azt írta, ha 82 éves lesz pont olyan szeretne lenni, mint a nagymamája. Daisy később elárulta, a születésnapi buliban csak olyanok vettek részt, akik már megkapták a koronavírus elleni védőoltásuk mindkét dózisát, vagyis senki sem volt igazán veszélyben, de Maureen ennek ellenére örömmel befizeti a büntetés összegét.

SZEGEDEN IS BUKOTT AZ ILLEGÁLIS PARTI

Nem kell Skóciáig utaznunk, hogy hasonló történetet találjunk: miután Kiss Róbert alezredes az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján beszámolt arról, hogy szombat hajnalban a szegedi rendőrök garázdaság miatt előállítottak hat fiatalt, akik mint kiderült, egy közeli szórakozóhelyen voltak bulizni, utánajártunk, pontosan hol lehetett az az összejövetel Szegeden.

ÜLLÉSEN SEM BIRTAK MAGUKKAL A FIATALOK

A hétvégén a rendőrök lecsaptak egy illegálisan nyitva lévő vendéglátó egységre Üllésen, számolt be róla Kiss Róbert, az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján. A kiszolgált vendég a mosdóban bújkált a rendőrök elől.

Forrás: 24.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb