Kikapcs

Újra eladó a brutálisan meggyilkolt Kulin Bán röszkei kastélya

Megvan még Kulin Bán, avagy a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt Bacskulin József röszkei szellemkastélya? A Holt-Tisza partján elterülő 500 nm-es, tornyokkal megspékelt villát (vagy inkább erődítményt) legutóbb tavaly októberben hirdették meg, most újra előkerült különféle apróhirdetési csoportokban. Potom 49.990.000 Ft-ért árulják.

ÖTVEN KÉSSZÚRÁSSAL VÉGEZTEK A KÖZISMERT SZEMÉSZORVOSSAL

A teljes Kulin Bán sztorihoz – benne a horgosi származású, Szegedhez ezer szálon kötődő szemészprofesszor brutális meggyilkolásával – kattints az alábbi cikkünkre, a pofás kis vízparti villa fotóihoz pedig görgess lentebb. Ha csak egy gyors olvasásra van időd, leírjuk a lényeget: a közismert orvost a La Palma-i villájában gyilkolták meg brutális kegyetlenséggel, ötvenszer szúrták meg késsel, elvágták a nyakát, a koponyáját pedig kalapáccsal betörték. A röszkei, Holt-Tisza parti kastély ezt követően egy elég kacifántos hagyatéki herce-hurcán esett át, pár éve még úgy nézett ki, mintha a Blair witch Project című filmből szalajtották volna.

ALAPOSAN RENDBE DOBTÁK A KULIN – KASTÉLYT

“Kastély eladó saját vízparttal/panorámával a Holt-Tisza partján Szeged mellett” – kezdődik a hirdetés, amely a pár évvel ezelőtti, fent említett, horrorfilmekbe illő állapothoz képest egy gyönyörűen rendbe dobott villa képeit mutatja.

Így néz most ki Kulin Bán (már egyáltalán nem) szellemkastélya:

Pofás, nem? A hirdetés szövegét ide másoljuk, mi a Szegedi Adok-Veszek csoportban találtunk rá. Valahol szürreális, de két szegedi panellakás áráért egy olyan 500 négyzetméteres kastélyt (?) lehet venni a város mellett, amelynek saját partszakasza és közel 1000 négyzetméteres telke van. A tornyokból át lehet látni Szerbiába, az eredeti tulajdonos célja ezzel az volt, hogy mindig ráláthasson egykori szülőföldjére. Hogy Kulin Bán kísért-e éjszakánként, nem tudjuk, de ha valamelyik Szeged365 olvasó megvenné, kérünk szépen egy élménybeszámolót az első éjszakáról…

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb