Sport

Szegedi VE: győzelemmel búcsúzott Kiss Csaba az idény utolsó hazai meccsén

A tabella alsó részében álló csapatok mérkőzésén a Szegedi Vízilabda Egylet a Tiszavirág Sportuszodában két góllal legyőzte a Tatabányát szerdán a férfi vízilabda E.ON ob I-ben. Így a szegediek 11-9-re nyertek a Tatabánya ellen.

Az idény utolsó hazai meccsét játszották szerdán délelőtt a szegediek a Tiszavirág Sportuszodában. A Tatabányát fogadták, győzelmi esélyekkel, ami végül ha nagy küzdelemben is de összejött, így széppé tették Kiss Csaba utolsó szegedi meccsét. A klasszis, a klub saját nevelésű játékosa utoljára húzta magára a világos színű sapkát, és szállt harcba az OB I-ben. A szegediek jól kezdtek 1-0-ra, és 3-1-re is vezettek, de elég volt néhány figyelmetlenség, és a lelkes vendégek egyenlítettek 3-3 -ra.

Szerencsére a szegediek összekapták magukat, éppen Kiss Csaba fújt riadót, így pillanatok múlva már 6-3 volt a mieink javára. Molnár Dávid remekelt a kapuban, a védelem is jól zárt, így nem adtak esélyt az ellenfélnek, 11-9-re megnyerték a meccset, és fontos 3 pontot szereztek.

A lefújás után a szegedi klub egy hatalmas fotóval lepte meg Kiss Csabát, a kivetítőre pedig Csaba fotói kerültek ki. Kiss Csaba nem szakad el a klubtól, a nyártól ő lesz a Szegedi VE vezetőedzője.

Forrás: szve.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb