Mindenmás

Tripla tűzeset: kétszer jelentettek csütörtök este tüzet a Cserepes sorról, közben gabonatároló gyulladt ki Kisteleken

Tombol a tűzmanó Szegeden és környékén: Kisteleken négy vízsugárral fékezték meg a lángokat, míg a Cserepes sorra két órán belül kétszer riasztották a szegedi tűzoltókat.

VAJON VALAKI FIRESTARTER-NEK KÉPZELI MAGÁT A CSEREPES SORON?

Délután 6 után este 8 előtt is a Cserepes sorra riasztották a szegedi tűzoltókat, míg az első esetben egy szeméttároló gyulladt ki, másodjára már egy földszintes lakóház volt a főszereplő, az ALDI és a LIDL közötti részen. Egyik esetben sem sérült meg senki, a környéken lakó olvasóink szándékosságra gyanakodnak (köszönjük a ma este küldött üzeneteket). Hogy igazuk van-e, nem tudni, minden esetre az utóbbi 1-2 hétben szinte nem telik el nap, hogy az egyébként is szürreális állapotban lévő Cserepes sori szegénynegyedben ne legyen valami riasztás vagy tűzeset.

KISTELEKEN GABONATÁROLÓ GYULLADT KI

Egy több száz négyzetméteres, több helyiségből álló gabonatároló épület egyik helyiségének födémszerkezete égett Kistelek külterületén – adta hírül a megyei katasztrófavédelem csütörtök este. A kisteleki hivatásos és önkéntes, a kiskunmajsai és a szegedi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Munkájukat erőgépek is segítették. A tűz nem terjedt át az épület többi helyiségére. Az esethez a csengelei önkéntes tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb