Szegedi Arcok

Sportnagykövetnek készül a szegedi Török Réka Szabina, aki kutyusával, Bambusszal gyűjti a szavazatokat

Szegedről egyedüliként sportnagykövetnek készül Török Réka Szabina, így ha a közönségszavazáson jól szerepel, akkor imádott városunkat
képviselheti megannyi sporteseményen és hirdetheti a közösségi felületeken az egészséges és sportos életmód fontosságát a Mapei Sportnagyköveteként.

De, hogy mi is ez pontosan? Mutatjuk: a Mapei Kft. hirdette meg a versenyt, amely évek óta névadó szponzora az egyedülálló sporteseményeknek, mint a Mapei Tour de Zalakaros, vagy a Mapei Szigligeti Félmaraton. Ők keresnek most Sportnagyköveteket az eseményekre. A versenyben nincs más dolga senkinek, mint szavazatokat gyűjteni a közösségi médiában.

RÉKA A KUTYUSÁVAL GYŰJTI A SZAVAZATOKAT

Török Réka Szabina felkeresett bennünket és megírta, hogy amennyiben sikerül neki elég szavazatot gyűjteni, akkor egyedüli szegedi versenyzőként imádott városunkat képviselheti, sőt, amennyiben bekerül a 3 legtöbb lájkot gyűjtő versenyző közé, akkor egy éven keresztül kell majd erről jeleket hagynia a social media felületein. A plusz cukiság az egészben pedig, hogy a csoki labradorjával, Bambusszal gyűjti a kilométereket, ami szintén egyedi a mezőnyben.

AZ AMATŐR SPORTOLÓK A CÉLKÖZÖNSÉG

Réka azt is elmondta, hogy alapvetően az amatőr sportolókat veszi célba a verseny, és a céljuk, hogy másokat is az egészséges életmódra és a sportra motiváljanak és a verseny fő fókusza a futás és a biciklizés. Hogy hol tudsz Rékára szavazni? Mutatjuk:

Török Réka Szabina – A sportolás szeretetét a szüleimnek köszönhetem, akik számára egyértelmű volt, hogy már egészen…

Közzétette: Mapei Kft. – 2021. április 6., kedd



ISMERD MEG RÉKÁT KÖZELEBBRŐL

Réka április 20. délig várja a szavazatokat és így ír magáról a versenyben:

“A sportolás szeretetét a szüleimnek köszönhetem, akik számára egyértelmű volt, hogy már egészen fiatalon meg kell ismerkednem ezzel a világgal. Választásom rövid keresgélés után a gyorsasági görkorcsolyára esett, ami első látásra szerelem volt számomra. 12 éven keresztül versenyszerűen edzettem és sportoltam a szegedi Tornádó Team Korcsolyázó Egyesületben, ahol megtanultam a küzdést, a kitartást valamint az egészséges (és olykor a túlzott) versenyszellemet. Ennyi év komoly edzés és versenyzés után mindenki számára nagy törés, amikor egy időszak lezárul és új utat kell keresni, ami pótolja a hiányérzetet. A közösséghez való tartozást a sárkányhajózásban, míg a stressz levezetését az alapozásokból már ismerős futásban találtam meg, amelyet most már a 3 éves csokoládé színű labradorommal, Bambusszal űzök. Nagy sikerként élem meg, hogy az egyetemet követően, a munka mellett is megtartottuk a futásaink számát, valamint hogy heti két alkalommal reggel 6:00-os indulással csináljuk, mert számomra a korán kelés mindig is nagy kihívás volt. Ezek mellett annyira fontos nekem, a sport közelsége, hogy alkalmanként nemzetközi versenyeken veszek részt önkéntesként vagy szervezőként, valamint elkezdtem az Aerobik edzői képzést is, hogy másoknak is átadhassam a mozgás örömét.”

Segítsünk neki mi is egy szavazattal, hogy Szegednek is legyen saját Sportnagykövete!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb