Kikapcs

Haladjunk együtt-közösen, Szegeden! – fotópályázatot hirdetettek a SASMob projekt keretében

A Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. a SASMob projekt keretében fotópályázatot hirdet fenntartható közlekedés Szegeden témakörben, Haladjunk együtt- közösen, Szegeden mottóval.

A szervezők a versenyre olyan pályaműveket várnak, amelyeken megjelenik a SASMob életérzés, amelyek összhangban vannak a SASMob alapvető célkitűzéseivel: fenntartható, hatékony közlekedés megteremtése, fejlesztése Szegeden, környezettudatosság növelése. Közösségi közlekedés, kerékpárhasználat, környezetvédelem és az ökológiai lábnyom csökkentése a közlekedés útján, SASMob a mindennapokban (akár korábbi rendezvények személyes részvétellel), csak néhány ötlet a sok közül. Fontos, hogy a művek megmutassák, hogy a kép készítőjének mit jelent Szegeden a fenntartható közlekedés és a SASMob. A határidő május 31-e.

FELTÉTELEK:

  • Egy pályázó maximum egy saját készítésű pályaművet küldhet be, mely színes, illetve fekete-fehér kép egyaránt lehet.
  • A pályamű Szegeden készült kép kell, hogy legyen
  • Beküldési határidő: 2021. május 31. 23:59
  • Nevezési díj: nincs
  • A Fotópályázaton azon 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt, akik megfelelnek a részvételi szabályzatban írt feltételeknek.

RÉSZLETEK

A pályaműveket a [email protected] e-mail címre várják, a formai/technikai követelmény pedig: a fotót JPG kiterjesztésű file formátumban, sRGB színmódban, minimum 3543×2362 (8megapixel) méretben kell készíteni. Még több részlet itt.

Forrás: sasmob-szeged.eu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb